Bean Bag kreveti za kućne ljubimce su ortopedski kreveti za pse. Ljubimac može prilagoditi oblik kreveta za pse prema sebi, što mu omogućava savršenu potporu za svaki dio tijela. Ujedno su mekani i puno udobniji od ostalih kreveta za pse.

Bean Bag Krevet za pse pruža toplo i ugodno gnijezdo svakom ljubimcu. Ovaj izuzetno zdrav, udoban, lijep i praktičan krevet za psa vrlo je jednostavan za održavanje, jer možete promijeniti navlaku kada god želite. Možete birati između praktičnih navlaka, kao i onih stilskih. Ovdje ćete naći krevet za svaki pseći stil života.

Pitate se koja je razlika između Bean Bag i standardnih silikoniziranih punjenja kreveta za pse? Pogledajte opširnije ovdje

Ovdje ćete pronaći savršen kreveti za avanturistićke i prljave male zvijeri, za princeze i one s modernim ukusom, kao i za penzionere s inkontinecijskim poteškoćama. Bean Bag Krevet za Pse zadovoljava različite potrebe. Kada je kišno vrijeme i psi donose blato i prašinu u svom krznu ili kada je doba tjeranja, pa ženke krvare, možete koristiti vodootporne navlake. Također možete birati između dizajerskih kreveta koji više odgovaraju ambijentu u Vašem domu ili karakteru ljubimca.

Ergonomski Bean Bag Kreveti za Pse

Bean Bag Krevet za psa može Vam preporučiti veterinar iz nekoliko razloga.
Ovaj Krevet za pse automatski se oblikuje prema tijelu ljubimca i ergonomski se prilagođava njegovoj kralježnici. Najbolji ergonomski krevet za pse koji možete odabrati.
Krevet za psa omogućava opuštanje i idealan je za odmor kojim se uklanjaju mentalne i tjelesne napetosti, depresije, tjeskobe i stresa.
Jedan od najboljih načina ublažavanja stresa i balansiranja tijela ljubimca je opuštanje na ugodnom Bean Bag Krevetu za pse.

Održavanje

Bean Bag Krevet za pse jednostavan je za održavanje.
Ovaj krevet za pse napravljen je od dva odvojiva dijela, navlake i ispune jastuka. Navlaka se jednostavno skida i može se zamijeniti. To Vam omogućava da perete oba dijela, navlaku i ispunu, pojedinačno i prema potrebi. Možete imati višestruke navlake različitog dizajna i funkcionalnosti. To omogućuje ljubimcu da ima krevet uvijek, čak i kada je jedna navlaka u pranju.

Kreveti za velike pse i Materijali

Bean Bag Krevet za pse napravljen je u više varijanti različitih materijala. Svi imaju protuklizne podloge koje dolazi u nekoliko boja. Protuklizna podloga idealna je za podne površine kao što su keramičke pločice, parket, laminat ili linoleum. Ova podloga će osigurati da se psu ne otkliže jastuk kada se baci na njega i jastuk će držati na njegovom mjestu.
Dok spavaju, psi trebaju više topline za održavanje tjelesne temperature kao i mi. Bean Bag ispuna kreveta čuva tjelesnu toplinu psa dok spava.

Možete birati između vodootpornih kreveta za sve ljubimce i XL kreveta za velike pse.

Ekološka prihvatljivost

Bean Bag Kreveti za pse iznimno su izdržljivi, udobni, ergonomični i traju godinama. Umjesto bacanja cijelog kreveta za psa nakon što mu se istroši površina, možete jednostavno promijeniti samo navlaku, te sačuvati novac i okoliš od dodatnog otpada.

Izrađen od 98% zraka, Bean Bag Krevet za Pse & Mačke je najpametniji način korištenja prirodnih resursa. Potpuno je netoksičan, ima nisku emisiju CO2, reducira potrošnju energije, ponovno se upotrebljava i može se reciklirati do sedam puta. Stoga, ne samo da štitite svog krznenog prijatelja, nego štitite prirodu i okoliš.

Upotrebom Bean Bag Kreveta za pse doprinosite i sami očuvanju zelenije budućnosti.

 

Woff Woff

Pogledaj sve Bean Bag Krevete ovdje

Tvornica psećih snova

Save

Save

Save

Save

Save

Save

« Medikus » Bean Bag Kreveti za pse & mačke

Vodootporni Bean Bag Kreveti za Pse

Krevet za pse

Jastuk za pse

Veličine Kreveta

Hrvatska kvaliteta