Woff Woff

Hotel za pse

Ideš na odmor? Zašto ne bi i svom psu priuštio jedan u pansionu za pse? Naš brižan tim učiniti će sve kako bi osigurao da se tvoja njuška osjeća kao doma u Woff Woff hotelu za kućne ljubimce. Bilo da trebaš smještaj za psa za jednu noć, vikend, praznik ili produženu skrb, tvoj će pas provoditi dane uživajući u nadziranoj otvorenoj igri sa svojim BFFF-ovima (Best Furry Friends Forever), a noći uživajući u mirnom snu.

Pripremi svoju njušku

ZA BORAVAK U HOTELU ZA PSE

Hotel za pse opremljen je za pase svih dobi i različitih potreba. Smještaj za pse idealan je za srednje i velike pse. Preporučamo da posjetiš pasji resort sa svojom njuškom prije noćenja ili dužeg boravka. Dođi na Meet gdje ćemo upoznati tvoga psa, ti ćeš upoznati nas i vidjeti gdje će tvoja njuška boraviti, a pas će idući puta doći na poznato mjesto s pozitivnim iskustvom 🙂 Boravak za pse u našem centru je uvijek veliko veselje!

Što donijeti u

SMJEŠTAJ ZA PSE

Stalo nam je do sigurnosti i udobnosti tvojeg psa. Donesi vlastitu hranu za psa kako bi održali njegovu redovnu prehranu i izbjegli probleme s probavom. Ponesi malo više hrane, jer ljubimci u pansionu za pse troše mnogo više kalorija u igri nego što obično rade kod kuće!

Ponesi pseći krevet ili dekicu u kojoj će se tvoja njuška osjećati "kao kod kuće". Samo da znaš, ne garantiramo da će sve biti vraćena u istom stanju.

Budući da će se tvoja njuška igrati na otvorenom s drugim psima, nemoj donositi igračke od kuće. Pas se može osjećati posesivno prema vlastitim igračkama, a mnoge od njih nisu prikladne za igru, jer ih je moguće potrgati.

Što očekivati nakon boravka u

HOTELU ZA KUĆNE LJUBIMCE

Nakon uzbudljivog boravka u pansionu za pse, važno je osigurati da se tvoj pas dobro prilagodi povratku kući. U hotelu za pse tvoj je pas imao neograničen pristup vodi cijeli dan. Međutim, vjerojatno će biti jako žedan po povratku kući. Važno je uskratiti vodu prvih 30 minuta dok su kod kuće. Nakon što se smiri od uzbuđenja, ponudi malu količinu vode.

Preporučamo da pričekaš dva sata od trenutka kada stignete kući do redovnog obroka.

Hotel za kućne ljubimce je vrlo aktivno okruženje, u kojem psi jure više sati dnevno. Čak i ako tvoj pas nije trčao cijeli dan, to što je budan može ga učiniti jako, jako umornim. Kod kuće većina pasa spava cijeli dan ili dva. Pusti psa da se odmori.

Rezerviraj Meet ili boravak u

HOTELU ZA PSE

Pobrinut ćemo se da se tvoja njuška osjeća sretno, sigurno i ispunjeno čak i kada nema tebe. Woff Woff centar pruža savršeni boravak za pse, a svaki se dan činiti kao NAJBOLJI DAN IKAD'.

Briga za sigurnost i zadovoljstvo tvoje njuške prioritet je u našem čoporu. Prije nego tvoj pas započne svoj boravak u pansionu za pse, obaviti ćemo upoznavanje s tvojim psom kako bi provjerili je li mu ugodno u našem otvorenom okruženju za igru. Za rezervaciju posjeta kliknite na gumb Rezerviraj, odaberite Posjet centru i slijedite korake. Nakon što primimo tvoju prijavu, kontaktirat ćemo te telefonom ili mailom.

Meet - prvi posjet traje sat vremena i proći ćemo važne stvari s tvojom njuškom i tobom.  Cijena Meet-a je 20€.

Novo u Woff Woff Centru za Pse

Agility park

U Agility Parku, posvećenom isključivo zabavi i dobrobiti pasa, stvaramo prostor gdje psi mogu istraživati, uživati i razvijati svoje vještine u potpuno sigurnom okruženju.

ZEMLJA ČUDESA za pse…

Psi provode sate igrajući se vani, brčkajući se u bazenima, trčeći kroz tunele, skačući preko rampi, natežući igračke za pse, balansirajući na mostovima i igrajući se lovice sa svojim BFFFs (Best Furry Friends Forever).

Od zore do sumraka, svaki dan donosi nove avanture!

Za pregled slobodnih termina, klikni gumb...

Nudimo i uslugu

Live stream kamera

Razumijemo zabrinutost i tjeskobu zbog odvajanja koja dolazi kada si daleko od svoje njuške. Zato smo postavili web kameru u centru koja prenosi u živo, kako bi mogao provjeriti svog psa kad god to želiš. Web kamera dostupna je s bilo kojeg mobilnog telefona spojenog na internet. Iz prve ruke ćeš se uvjeriti koliko je naš tim pažljiv prema tvom psu, vidjeti ćeš da je tvoja njuška na sigurnom i kako se zabavljaja u Woff Woff Hotelu za pse

Usluga se naplaćuje prema važećem cjeniku.

Nemoj čekati, bookiraj svoj dolazak sad

Cjenik

Agility park

Private ᴥ 10 €/sat

Posjet parku u pratnji vlasnika u intimnom okruženju, bez drugih vlasnika i pasa.

Kada želiš siguran odmor i zabavu za svoju njušku, dođi u Agility park.

Dobrodošla su djeca koja se također mogu igrati u parku.

Osiguran je hlad i udobnost za chilling.

Cijena uključuje jednog psa.Party ᴥ 40 €/sat

Ekipni posjet parku u pratnji vlasnika

Kada želiš osiguran prostor za svoju njušku i njegovu ekipu, dogovori Agility park party.

Osiguran je hlad i udobnost za chilling.

Cijena uključuje 5 pasa.
Vrtić za pse

Dnevni boravak ᴥ 20 €/dan

Tvoja njuška korisiti će Agility park s bazenom i uživati u igri s BFFFs dok ti radiš važne stvari.

Dnevni boravak uključuje do 9 sati zabave. Extra vrijeme ᴥ 2 €/sat

Mjesečni vrtić ᴥ 100 €/mj

Uključuje svaki dan od ponedjeljka do petka.

Praznik i vikend ᴥ 20 €/dan

Hotel za pse

Party Player ᴥ 20 €/dan

Smještaj s BFFFs (Best Furry Friends Forever).
Cjelodnevni boravak na otvorenom s ekipom. Igra, kupanje, ma čista uživancija 🙂

Lone Wolf ᴥ 30 €/dan

Samostalni mještaj u box-u.
Tri individualne šetnje dnevno.

Ekskluziva u Agility parku s bazenom...

Dodaci

Live video nadzor ᴥ 10 €/jednokratno

Obrok – raw food ᴥ 4 €/obrok

Kupanje ᴥ 50€

Pronjuškaj još malo

Dobrodošli u naš Hotel za pse s video nadzorom!

Imaš još pitanja?

FAQ

A ako želiš vidjeti slike, posjeti

Facebok galeriju