Woff Woff

Hotel za pse

Ideš na odmor? Zašto ne bi i svom psu priuštio jedan? Naš brižan tim učiniti će sve kako bi osigurao da se tvoja njuška osjeća kao doma u Woff Woff hotelu za pse. Bilo da trebaš smjestiti svog psa na noćenje, vikend, praznik ili produženu skrb, tvoj će pas provoditi dane uživajući u nadziranoj otvorenoj igri sa svojim BFFF-ovima (Best Furry Friends Forever), a noći uživajući u mirnom snu.

Pripremi svoju njušku

ZA BORAVAK U CENTRU ZA PSE

Woff Woff Centar za pse opremljen je za držanje pasa svih dobi i različitih potreba. Idealan je za srednje i velike pse. Preporučamo da posjetiš centar sa svojom njuškom prije noćenja ili dužeg boravka. Super bi bilo da pas provede jedan dan u centru (tri dana još bolje), prije noćenja, kako bi se naviknuo na prostor i osobolje te imao bolje opće iskustvo. Tvojem psu će biti ugodno s našim osobljem i znati će da ćeš se vratiti po njega i odvesti ga kući. Također će to našem čoporu pružiti priliku da upoznamo osobnost tvoje njuške i sklonosti igranju.

Što

DONIJETI

Stalo nam je do sigurnosti i udobnosti tvojeg psa. Potičemo te da doneseš vlastitu hranu za psa kako bi održali njegovu redovnu prehranu i izbjegli probleme s probavom. Ponesi malo više hrane, jer psi u centru troše mnogo više kalorija u igri nego što obično rade kod kuće! Ako zaboraviš hranu, nema brige! Imamo raw food obrok osiguran za svaku gladnu njušku. Nemoj zaboraviti dodatke prehrani i lijekove, ako ih pas koristi!

Ponesi pseći krevet ili dekicu u kojoj će se tvoja njuška osjećati "kao kod kuće". Samo da znaš, ne garantiramo da će sve biti vraćena u istom stanju.

Budući da će se tvoja njuška igrati na otvorenom s drugim psima, ne prihvaćamo igračke od kuće. Pas se može osjećati posesivno prema vlastitim igračkama, a mnoge od njih nisu prikladne za igru, jer ih je moguće potrgati.

Što

Očekivati

Nakon uzbudljivog boravka u Woff Woff Centru za pse, važno je osigurati da se tvoj pas dobro prilagodi povratku kući. U Centru tvoj je pas imao neograničen pristup vodi cijeli dan. Međutim, vjerojatno će biti jako žedan po povratku kući. Ovo je uobičajena reakcija na uzbuđenje što su se vratili kući sa svojim čoporom. Važno je uskratiti vodu prvih 30 minuta dok su kod kuće. Nakon što se smiri od uzbuđenja, ponudi malu količinu vode i nastavi pratiti njihovu potrošnju vode sljedećih nekoliko sati. Psi koji prebrzo popiju previše vode mogu povraćati ili, u vrlo ozbiljnim slučajevima, može doći do torzije želuca.

Preporučamo da pričekaš dva sata od trenutka kada stignete kući do redovnog obroka. Slično nuspojavama prebrzog pijenja vode, prebrzo jedenje može izazvati probleme.

Woff Woff Centar za pse je vrlo aktivno okruženje, u kojem psi jure više sati dnevno. Čak i ako tvoj pas nije trčao cijeli dan, to što je budan može ga učiniti jako, jako umornim. Kod kuće većina pasa spava cijeli dan i spava 18 ili više sati. Pusti psa da se odmori. Ne preporučamo da ih barem na nekoliko dana vodite u park za pse ili bilo koje drugo društveno okruženje.

Rezerviraj posjet ili boravak u

WOFF WOFF CENTRU ZA PSE

Pobrinut ćemo se da se tvoja njuška osjeća sretno, sigurno i ispunjeno čak i kada nema tebe. Woff Woff centar pružiti će savršeni boravak tvome psu, a svaki će se dan činiti kao NAJBOLJI DAN IKAD'.

Briga za sigurnost i zadovoljstvo tvoje njuške prioritet je u našem čoporu. Prije nego tvoj pas započne svoj boravak u Centru, član našeg tima obavit će upoznavanje s tvojim psom kako bi utvrdio je li mu ugodno u našem otvorenom okruženju za igru. Za rezervaciju posjeta kliknite na gumb Rezerviraj, odaberite Posjet centru i slijedite korake. Nakon što primimo tvoju prijavu, kontaktirat ćemo te telefonom ili mailom.

Prvi posjet centru je besplatan. No, ako se odlučiš ostati i zabaviti sa svojim psom u Agility parku, to ćeš moći učiniti prema važećem cjeniku.

Novo u Woff Woff Centru za Pse

Agility park

Woff Woff Centar za pse opremljen je za držanje pasa svih dobi i različitih potreba. Idealan je za srednje i velike pse. Preporučamo da posjetiš centar sa svojom njuškom prije noćenja ili dužeg boravka. Super bi bilo da pas provede jedan dan u centru (tri dana još bolje), prije noćenja, kako bi se naviknuo na prostor i osobolje te imao bolje opće iskustvo. Tvojem psu će biti ugodno s našim osobljem i znati će da ćeš se vratiti po njega i odvesti ga kući. Također će to našem čoporu pružiti priliku da upoznamo osobnost tvoje njuške i sklonosti igranju.

ZEMLJA ČUDESA za pse…

Psi provode sate igrajući se vani, brčkajući se u bazenima, trčeći kroz tunele, skačući preko rampi, natežući igračke za pse, balansirajući na mostovima i igrajući se lovice sa svojim BFFFs (Best Furry Friends Forever).

Od zore do sumraka, svaki dan donosi nove avanture!

Za pregled slobodnih termina, klikni gumb...

Od sad nudimo i uslugu

Live stream kamera

Razumijemo zabrinutost i tjeskobu zbog odvajanja koja dolazi kada si daleko od svoje njuške. Zato smo postavili web kameru u centru koja prenosi u živo, kako bi mogao provjeriti svog psa kad god to želiš. Web kamera dostupna je s bilo kojeg mobilnog telefona spojenog na internet. Iz prve ruke ćeš se uvjeriti koliko je naš tim pažljiv prema tvom psu, vidjeti ćeš da je tvoja njuška na sigurnom i kako se zabavljaja u Woff Woff Centru za pse.

Pomoći ćemo ti podesiti sve na tvom mobitelu, bez brige ☺

Usluga se naplaćuje prema važećem cjeniku.

Nemoj čekati, bookiraj svoj dolazak sad

Cjenik

Agility park

Private ᴥ 15 €/sat

Posjet parku u pratnji vlasnika u intimnom okruženju, bez drugih vlasnika i pasa.

Kada želiš siguran odmor i zabavu za svoju njušku, dođi u Agility park.

Dobrodošla su djeca koja se također mogu igrati u parku.

Osiguran je hlad i udobnost za chilling.

Cijena uključuje jednog psa.Party ᴥ 50 €/sat

Ekipni posjet parku u pratnji vlasnika

Kada želiš osiguran prostor za svoju njušku i njegovu ekipu, dogovori Agility park party.

Osiguran je hlad i udobnost za chilling.

Cijena uključuje 5 pasa.
Vrtić za pse

Dnevni boravak ᴥ 20 €/dan

Tvoja njuška korisiti će Agility park s bazenom i uživati u igri s BFFFs dok ti radiš važne stvari.

Dnevni boravak uključuje do 9 sati zabave. Extra vrijeme ᴥ 2 €/sat

Mjesečni vrtić ᴥ 100 €/mj

Uključuje svaki dan od ponedjeljka do petka.

Praznik i vikend ᴥ 20 €/dan

Hotel za pse

Party Player ᴥ 20 €/dan

Smještaj s BFFFs (Best Furry Friends Forever).
Cjelodnevni boravak na otvorenom s ekipom. Igra, kupanje, ma čista uživancija 🙂

Lone Wolf ᴥ 30 €/dan

Samostalni mještaj u box-u.
Tri individualne šetnje dnevno.

Ekskluziva u Agility parku s bazenom...

Dodaci

Live video nadzor ᴥ 10 €/jednokratno

Obrok – raw food ᴥ 4 €/obrok

Kupanje ᴥ 50€

Kako bismo osigurali da vaše iskustvo na našoj web stranici bude besprijekorno, koristimo kolačiće. Ti kolačići nam pomažu analizirati posjetitelje, prilagoditi sadržaj i pružiti relevantne informacije. Klikom na 'Prihvati' pristajete na korištenje kolačića i pomažete nam unaprijediti vašu interakciju s našom stranicom.
Počnite tipkati kako biste vidjeli proizvode koje tražite.
Dućan
Blog
Popis želja
0 stavke Košarica
Moj račun
Preskoči na sadržaj