Kreveti za pse, Život & Priče

Pet friendly smještaj

Ako se ozbiljno bavite turizmom i želite pružiti kvalitetnu uslugu, znate što Review znači. Zadovoljan gost će se vratiti ponovo i preporučiti će vas prijateljima i obitelji. To svi zanamo. No nezadovoljan gost, samo jednom kritikom na www.airbnb.com ili www.booking.com ostaviti će neizbrisivu mrlju i preusmjeriti druge goste na neku drugu adresu.

Pet friendly turizam više nije samo poželjan, nego je i potreban. Kako bi privukli i zadržali nove goste, svoju ponudu trebate kontinuirano brusiti. Današnji turisti znaju kakva je ponuda u drugim zemljama i više ih ne zadovoljava skupa i loša ponuda.

Gost je spreman platiti, ali za to treba i osjetiti da je nešto dobio. Kako se smještaj za ljubimce često naplaćuje dodatno, za taj novac gost očekuje da nešto i dobije osim poda u sobi koji je i onako platio.

Ljubimac je za svakog gosta njegov član obitelji i zato želi da se i njegova njuška također osjeća dobrodošlo.

Učinite da se svi vaši gosti, dvonožni i četveronožni, osjećaju ugodno i dobrodošlo malim znakovima pažnje. Kada gost vidi da vam je bitan i njegov ljubimac, cijeniti će vas više nego svoju rodbinu.

Stavite dvije zdjelice, jednu za vodu i jednu za hranu, možete ispod njih staviti tepihić s natpisom „Enjoy your meal!“ ili „Bon appetit!“. To je sitnica, nije velika investicija, a svaki gost će to zapaziti i zapamtiti.

Odaberite mjesto u apartmanu koje je dovoljno prostrano i stavite jednostavan ležaj ili krevet za psa. To je isto mala, a dugotrajna i isplativa investicija.

Odaberite vodootporan krevet koji ne iziskuje posebno održavanje.

Možete uljepšati prostor dodavanjem dekorativnih jastuka iz kolekcije « Bayadere » ležajeva za ljubimca. To će dodatno uljepšati vaš apartman i stvoriti osjećaj ugode i sklada u prostoru.

Uz minimalan napor i trošak, stvorili ste dodatnu vrijednost svoje usluge i dobili prezadovoljne goste 🙂

Pogledajte sve Woff Woff proizvode ovdje.

#addlove #woffwoff #tvornicapsecihsnova
Autor: Morana Barbara Lučić
Prati Woff Woff na Facebooku

 

Povezane objave