Opis projekta KK.03.2.1.11.0066 Woff Woff je hrvatski brend koji se bavi proizvodnjom opreme za kućne ljubimce. Cilj ovog projekta je dodjela znaka Hrvatska kvaliteta za proizvode:

U postupku provedbe projekta proizvodi su zadovoljili stroge kriterije te se ističu priznanjem za postignute visoke zahtjeve kvalitete. Navedeni proizvodi službeno su priznati od strane Hrvatske gospodarske komore te im je dodjeljeno pravo na uporabu znaka Hrvatska kvaliteta.

Cilj projekta je promocija proizvoda kroz dodjelu znaka Hrvatska kvaliteta. Očekivani rezultat je veća vidljivost na tržištu. Razdoblje provedbe projekta od 24.07.2020. do 23.07.2023. Kontakt osoba za više informacija: Morana Barbara Lučić, +385 99 366 9 366

Kako bismo osigurali da vaše iskustvo na našoj web stranici bude besprijekorno, koristimo kolačiće. Ti kolačići nam pomažu analizirati posjetitelje, prilagoditi sadržaj i pružiti relevantne informacije. Klikom na 'Prihvati' pristajete na korištenje kolačića i pomažete nam unaprijediti vašu interakciju s našom stranicom.
Počnite tipkati kako biste vidjeli proizvode koje tražite.
Dućan
Blog
Popis želja
0 stavke Košarica
Moj račun
Preskoči na sadržaj