Woff Woff

Moja priča

Puno stvari nas oblikuje kroz život, a ponekada su to male čarolije koje nas oblikuju prije svega ostalog…

Moja čarolija s kojom sam se rodila su ljubav i razumijevanje pasa.

Trebalo mi je puno godina prije nego sam shvatila da ljudi ne razumiju pse. I, priznajem, sve te godine, nisam se baš snašla u razumijevanju ljudi. Ali psi, psi su uvijek bili dio mene i sastavni su dio svega što me čini danas. Psi su najveće čudo koje je oblikovalo moj cijeli život.

Mogla bih ispričati na desetke priča o psima, i možda jednom kada budem prestara da činim stvari za njih, tada ću ih stići ispričati Za sada, ispričati ću priču o Tari, Briki i Vigu.

Što se moje priče tiče, nastavlja se s mojim nastojanjima da učinim pseće živote boljima na svaki način na koji to mogu.

Vidi sve proizvode koje radim ovdje

Priča o

VIGU

Vigo je moj partner i direktor kvalitete. On je odobrio Bean Bag pseće jastuke. I kao svaki okorjeli direktor, učinio je to na najbolniji mogući način. Evo reći ću ti baš kako je to izgledalo…

Vigo i ja spavamo na ogromnom krevetu već godinama. Jednog dana, kada sam sašila prvi veliki Bean Bag jastuk, ostavila sam ga na podu. Ništa se nije dogodilo u tom trenutku, što je bilo i za očekivati obzirom na kraljevski tretman kojega je Vigo uživao.

No, usred noći, čula sam kako Vigo silazi s našeg kreveta i probudila sam se. U prvi mah, pomislila sam da je žedan i da ide popiti vode.

I tada se dogodilo!

Vigo je sišao s kreveta, popio vode i potom sam čula šuškanje jastuka u kojemu si je napravio gnijezdo i zaspao. I tako je Bean Bag jastuk dobio najbolje moguće odobrenje za upotrebu koje je mogao dobiti 🙂

Vidi sve proizvode koje radim ovdje

Priča o

Tari

Ovo je priča o Tari i kako je ona razlog zbog kojega sam počela raditi stvari koje čine pseće živote boljima. Zbog nje, dizajnirala sam i napravila medicinsku nosiljku za velike pse.

Tara je imala operaciju i nije mogla hodati svaki dan kod veterinara kako bi primila potrebnu terapiju. Bile smo u velikom problemu, jer smo živjele na petom katu zgrade bez lifta.

Na žalost, nisam mogla nigdje pronaći dovoljno veliku, stabilnu i sigurnu nosiljku za nju. Nekako smo se snašle, ali to je bilo jako teško za obje. Jako me mučio taj problem, čak i nakon što nama više nije trebala, razmišljala sam o svim psima i njihovim vlasnicima u sličnoj situaciji.

Konačno, nakon nekoliko godina, odlučila sam riješiti taj problem i dizajnirala sam nosiljku za velike pse.

… da, i još samo nešto. Ne znam baš najbolje napisati priču, ali jako dobro razumijem pse i njihove potrebe. Nadam se da će ova nosiljka pomoći svim psima, i njihovim vlasnicima, kojima ikada bude potrebna.

Vidi sve proizvode koje radim ovdje

Tara je u sredini

Priča o

Briki

Ovo je priča o Briki, Tarinoj kćeri, i o tome kako je ona razlog zašto sam počela izrađivati jastuke za pse s problemima inkontinencije.

Moja kraljica, Brika, imala je 12 godina i bila je puna života kao bilo koji mladi pas. No njezino tijelo je starilo i pojavile su se poteškoče s kontrolom mokrenja.

Naravno željela sam joj pružiti svu udobnost koju sam mogla i imala sam strašnih problema oko pronalaska adekvatne podloge za ležanje. U ponudi za pse postojale su pelene i jednokratne prostirke. Uglavnom, sve je bilo prilično nehigijenski, preskupo i neugodno za korištenje.

Kako bih pomogla psima s istim poteškoćama, i njihovim vlasnicima, dizajnirala sam specijalne jastuke za inkontinentne pse.

Vidi sve proizvode koje radim ovdje

 

Kako bismo osigurali da vaše iskustvo na našoj web stranici bude besprijekorno, koristimo kolačiće. Ti kolačići nam pomažu analizirati posjetitelje, prilagoditi sadržaj i pružiti relevantne informacije. Klikom na 'Prihvati' pristajete na korištenje kolačića i pomažete nam unaprijediti vašu interakciju s našom stranicom.
Počnite tipkati kako biste vidjeli proizvode koje tražite.
Dućan
Blog
Popis želja
0 stavke Košarica
Moj račun
Preskoči na sadržaj