HOTEL ZA PSE

Ideš na odmor? Zašto ne bi i svom psu priuštio jedan? Naš brižan tim učiniti će sve kako bi osigurao da se tvoja njuška osjeća kao doma u Woff Woff hotelu za pse. Bilo da trebaš smjestiti svog psa na noćenje, vikend, praznik ili produženu skrb, tvoj će pas provoditi dane uživajući u nadziranoj otvorenoj igri sa svojim BFFF-ovima (Best Furry Friends Forever), a noći uživajući u mirnom snu.

JEDAN DAN ILI DUŽE…

VRTIĆ ZA PSE ILI HOTEL ZA PSE

Kada tvoj pas bude boravio u Woff Woff Centru za pse uživat će u boravku, trošeći sav višak energije tijekom cjelodnevne igre s drugim psima u centru. Uživat će u 8-10 sati otvorene igre koja uključuje agility park i bazen za pse. Također će biti dovoljno vremena za drijemanje i odmor, ako ih zatreba. Ako tvoja njuška ruča, bit će nahranjena prije odmora i imat će dovoljno vremena da probavi hranu prije nego što joj se ponovno dopusti jurcanje. U određeno vrijeme također dajemo lijekove, ako je potrebno.

Nakon cjelodnevnog jurcanja i zabave, tvoja njuškaš će biti umorna, ali i sretna kad ode na spavanje. Psi spavaju u našim posebno dizajniranim kućicama za pse u kojima mogu boraviti jedan ili dva psa, ovisno o potrebama svakog pasa, kako bi se osjećali sigurno i ugodno. Kućice su noću zatvorene za bolje opuštanje i mirne pseće snove.

PRIPREMI SVOJU NJUŠKU ZA BORAVAK U CENTRU ZA PSE

Woff Woff Centar za pse opremljen je za držanje pasa svih dobi i različitih potreba. Idealan je za srednje i velike pse. Preporučamo da posjetiš centar sa svojom njuškom prije noćenja ili dužeg boravka. Super bi bilo da pas provede jedan dan u centru (tri dana još bolje), prije noćenja, kako bi se naviknuo na prostor i osobolje te imao bolje opće iskustvo. Tvojem psu će biti ugodno s našim osobljem i znati će da ćeš se vratiti po njega i odvesti ga kući. Također će to našem čoporu pružiti priliku da upoznamo osobnost tvoje njuške i sklonosti igranju.

ŠTO DONIJETI

Stalo nam je do sigurnosti i udobnosti tvojeg psa. Potičemo te da doneseš vlastitu hranu za psa kako bi održali njegovu redovnu prehranu i izbjegli probleme s probavom. Ponesi malo više hrane, jer psi u centru troše mnogo više kalorija u igri nego što obično rade kod kuće! Ako zaboraviš hranu, nema brige! Imamo raw food obrok osiguran za svaku gladnu njušku. Nemoj zaboraviti dodatke prehrani i lijekove, ako ih pas koristi!

Ponesi pseći krevet ili dekicu u kojoj će se tvoja njuška osjećati “kao kod kuće”. Samo da znaš, ne garantiramo da će sve biti vraćena u istom stanju.

Budući da će se tvoja njuška igrati na otvorenom s drugim psima, ne prihvaćamo igračke od kuće. Pas se može osjećati posesivno prema vlastitim igračkama, a mnoge od njih nisu prikladne za igru, jer ih je moguće potrgati.

ŠTO OČEKIVATI

NAKON BORAVKA U CENTRU ZA PSE

Nakon uzbudljivog boravka u Woff Woff Centru za pse, važno je osigurati da se tvoj pas dobro prilagodi povratku kući. U Centru tvoj je pas imao neograničen pristup vodi cijeli dan. Međutim, vjerojatno će biti jako žedan po povratku kući. Ovo je uobičajena reakcija na uzbuđenje što su se vratili kući sa svojim čoporom. Važno je uskratiti vodu prvih 30 minuta dok su kod kuće. Nakon što se smiri od uzbuđenja, ponudi malu količinu vode i nastavi pratiti njihovu potrošnju vode sljedećih nekoliko sati. Psi koji prebrzo popiju previše vode mogu povraćati ili, u vrlo ozbiljnim slučajevima, može doći do torzije želuca.

Preporučamo da pričekaš dva sata od trenutka kada stignete kući do redovnog obroka. Slično nuspojavama prebrzog pijenja vode, prebrzo jedenje može izazvati probleme.

Woff Woff Centar za pse je vrlo aktivno okruženje, u kojem psi jure više sati dnevno. Čak i ako tvoj pas nije trčao cijeli dan, to što je budan može ga učiniti jako, jako umornim. Kod kuće većina pasa spava cijeli dan i spava 18 ili više sati. Pusti psa da se odmori. Ne preporučamo da ih barem na nekoliko dana vodite u park za pse ili bilo koje drugo društveno okruženje.

REZERVIRAJ POSJET ILI BORAVAK U WOFF WOFF CENTRU ZA PSE

Pobrinut ćemo se da se tvoja njuška osjeća sretno, sigurno i ispunjeno čak i kada nema tebe. Woff Woff centar pružiti će savršeni boravak tvome psu, a svaki će se dan činiti kao NAJBOLJI DAN IKAD’.

Briga za sigurnost i zadovoljstvo tvoje njuške prioritet je u našem čoporu. Prije nego tvoj pas započne svoj boravak u Centru, član našeg tima obavit će upoznavanje s tvojim psom kako bi utvrdio je li mu ugodno u našem otvorenom okruženju za igru. Za rezervaciju posjeta kliknite na gumb Rezerviraj, odaberite Posjet centru i slijedite korake. Nakon što primimo tvoju prijavu, kontaktirat ćemo te telefonom ili mailom.

Prvi posjet centru je besplatan. No, ako se odlučiš ostati i zabaviti sa svojim psom u Agility parku, to ćeš moći učiniti prema važećem cjeniku.

Agility park

Psi nam pružaju toliko ljubavi i veselja, i mi u Tvornici psećih snova vjerujemo da oni zaslužuju svoje NAJBOLJE IKAD’ mjesto za zabavu… A možeš doći i ti 🙂

3000 kvadrata ZABAVE i AVANTURE gdje svaki pas ima svoj dan… SVAKI DAN!

Woff Woff Agility park dizajniran je kako bi psima pružio sate zabave i vježbe na otvorenom, s puno novih prijatelja za jurcanje cijeli dan.

Provedi dan sa svojom njuškom u našem Agility parku! Obavezno ponesi rezervnu odjeću, obuću i ručnik za psa.

U PARK ZA PSE NE DONOSITI IGRAČKE, HRANU I POSLASTICE.

 

ZEMLJA ČUDESA za srednje i velike pse…

Psi provode sate igrajući se vani, brčkajući se u bazenima, trčeći kroz tunele, skačući preko rampi, natežući igračke za pse, balansirajući na mostovima i igrajući se lovice sa svojim BFFFs (Best Furry Friends Forever).

Od zore do sumraka, svaki dan donosi nove avanture!

 

VIDEO NADZOR U ŽIVO

Razumijemo zabrinutost i tjeskobu zbog odvajanja koja dolazi kada si daleko od svoje njuške.

Zato smo postavili web kameru u centru koja prenosi u živo, kako bi mogao provjeriti svog psa kad god to želiš.

Web kamera dostupna je s bilo kojeg mobilnog telefona spojenog na internet.

Iz prve ruke ćeš se uvjeriti koliko je naš tim pažljiv prema tvom psu, vidjeti ćeš da je tvoja njuška na sigurnom i kako se zabavljaja u Woff Woff Centru za pse.

Pomoći ćemo ti podesiti sve na tvom mobitelu, bez brige 🙂

 

 

 

 

 

 

CJENIK

 

Agility park

Posjet parku u pratnji vlasnika ᴥ 10 /dan

 

Hotel za pse

Lone Wolf ᴥ 20 /dan

Samostalni mještaj u box-u

Tri individualne šetnje dnevno

 

Party Player ᴥ 17 /dan

Smještaj s BFFFs (Best Furry Friends Forever)

Cjelodnevni boravak na otvorenom s ekipom

 

Dodaci

Live video nadzor ᴥ 10 /jednokratno

Obrok – raw food ᴥ 2 €/obrok

Agresivan pas  ᴥ 10 /dan

Kupanje ᴥ 50

 

 

BOOKING – REZERVIRAJ SVOJ TERMIN