Woof Woof

Dog Hotel

Ideš na odmor? Zašto ne bi i svom psu priuštio jedan u pansionu za pse? Naš brižan tim učiniti će sve kako bi osigurao da se tvoja njuška osjeća kao doma u Woff Woff hotelu za kućne ljubimce. Bilo da trebaš smještaj za psa za jednu noć, vikend, praznik ili produženu skrb, tvoj će pas provoditi dane uživajući u nadziranoj otvorenoj igri sa svojim BFFF-ovima (Best Furry Friends Forever), a noći uživajući u mirnom snu.

Get your muzzle ready

ZA BORAVAK U HOTELU ZA PSE

Hotel za pse opremljen je za pase svih dobi i različitih potreba. Smještaj za pse idealan je za srednje i velike pse. Preporučamo da posjetiš pasji resort sa svojom njuškom prije noćenja ili dužeg boravka. Dođi na Meet gdje ćemo upoznati tvoga psa, ti ćeš upoznati nas i vidjeti gdje će tvoja njuška boraviti, a pas će idući puta doći na poznato mjesto s pozitivnim iskustvom 🙂 Boravak za pse u našem centru je uvijek veliko veselje!

Što donijeti u

SMJEŠTAJ ZA PSE

Stalo nam je do sigurnosti i udobnosti tvojeg psa. Donesi vlastitu hranu za psa kako bi održali njegovu redovnu prehranu i izbjegli probleme s probavom. Ponesi malo više hrane, jer ljubimci u pansionu za pse troše mnogo više kalorija u igri nego što obično rade kod kuće!

Bring a dog bed or a blanket where your snout will feel "at home". Just so you know, we do not guarantee that everything will be returned in the same condition.

Budući da će se tvoja njuška igrati na otvorenom s drugim psima, nemoj donositi igračke od kuće. Pas se može osjećati posesivno prema vlastitim igračkama, a mnoge od njih nisu prikladne za igru, jer ih je moguće potrgati.

Što očekivati nakon boravka u

HOTELU ZA KUĆNE LJUBIMCE

Nakon uzbudljivog boravka u pansionu za pse, važno je osigurati da se tvoj pas dobro prilagodi povratku kući. U hotelu za pse tvoj je pas imao neograničen pristup vodi cijeli dan. Međutim, vjerojatno će biti jako žedan po povratku kući. Važno je uskratiti vodu prvih 30 minuta dok su kod kuće. Nakon što se smiri od uzbuđenja, ponudi malu količinu vode.

Preporučamo da pričekaš dva sata od trenutka kada stignete kući do redovnog obroka.

Hotel za kućne ljubimce je vrlo aktivno okruženje, u kojem psi jure više sati dnevno. Čak i ako tvoj pas nije trčao cijeli dan, to što je budan može ga učiniti jako, jako umornim. Kod kuće većina pasa spava cijeli dan ili dva. Pusti psa da se odmori.

Rezerviraj Meet ili boravak u

HOTELU ZA PSE

Pobrinut ćemo se da se tvoja njuška osjeća sretno, sigurno i ispunjeno čak i kada nema tebe. Woff Woff centar pruža savršeni boravak za pse, a svaki se dan činiti kao NAJBOLJI DAN IKAD'.

Briga za sigurnost i zadovoljstvo tvoje njuške prioritet je u našem čoporu. Prije nego tvoj pas započne svoj boravak u pansionu za pse, obaviti ćemo upoznavanje s tvojim psom kako bi provjerili je li mu ugodno u našem otvorenom okruženju za igru. Za rezervaciju posjeta kliknite na gumb Rezerviraj, odaberite Posjet centru i slijedite korake. Nakon što primimo tvoju prijavu, kontaktirat ćemo te telefonom ili mailom.

Meet - prvi posjet traje sat vremena i proći ćemo važne stvari s tvojom njuškom i tobom.  Cijena Meet-a je 20€.

New at Woff Woff Center for Dogs

Agility park

U Agility Parku, posvećenom isključivo zabavi i dobrobiti pasa, stvaramo prostor gdje psi mogu istraživati, uživati i razvijati svoje vještine u potpuno sigurnom okruženju.

WONDERLAND for dogs...

Dogs spend hours playing outside, frolicking in pools, running through tunnels, jumping over ramps, pulling on dog toys, balancing on bridges and playing catch with their BFFFs (Best Furry Friends Forever).

From dawn to dusk, every day brings new adventures!

To view free appointments, click the button...

Nudimo i uslugu

Live stream camera

Razumijemo zabrinutost i tjeskobu zbog odvajanja koja dolazi kada si daleko od svoje njuške. Zato smo postavili web kameru u centru koja prenosi u živo, kako bi mogao provjeriti svog psa kad god to želiš. Web kamera dostupna je s bilo kojeg mobilnog telefona spojenog na internet. Iz prve ruke ćeš se uvjeriti koliko je naš tim pažljiv prema tvom psu, vidjeti ćeš da je tvoja njuška na sigurnom i kako se zabavljaja u Woff Woff Hotelu za pse

The service is charged according to the valid price list.

Don't wait, book your arrival now

Price list

Agility park

Private ᴥ 10 €/sat

A visit to the park accompanied by the owner in an intimate environment, without other owners and dogs.

When you want a safe rest and fun for your muzzle, come to the Agility park.

Children are welcome and can also play in the park.

Shade and comfort for chilling are provided.

The price includes one dog.Party ᴥ 40 €/sat

Team visit to the park accompanied by the owner

When you want a safe space for your dog and his team, arrange an Agility park party.

Shade and comfort for chilling are provided.

The price includes 5 dogs.
Kindergarten for dogs

Living room ᴥ 20 €/day

Your muzzle will use the Agility park with pool and enjoy playing with BFFFs while you do important things.

The living room includes up to 9 hours of entertainment. Extra time ᴥ 2 €/hour

Monthly kindergarten ᴥ 100 €/month

Includes every day from Monday to Friday.

Holiday and weekend ᴥ 20 €/day

Dog Hotel

Party Player ᴥ €20/day

Accommodation with BFFFs (Best Furry Friends Forever).
All-day outdoor stay with the team. Play, swimming, pure enjoyment 🙂

Lone Wolf ᴥ €30/day

Independent accommodation in a box.
Three individual walks a day.

Exclusive in Agility park with swimming pool...

Accessories

Live video surveillance ᴥ 10 €/one time

Meal – raw food ᴥ 4 €/meal

Bathing ᴥ 50€

Pronjuškaj još malo

Welcome to our Dog Hotel with video surveillance!

Imaš još pitanja?

FAQ

A ako želiš vidjeti slike, posjeti

Facebok galeriju