Datum stupanja na snagu važećih uvjeta: 03. veljače 2017.

Ova Izjava o privatnosti odnosi se na www.woff-woff.com (“Web stranica”) i sve druge web stranice u vlasništvu od strane Redark d.o.o. iz Kupinca, Hrvatska. Pojam “Woff Woff”, “mi” i “nas” uključuje Redark d.o.o. i naše podružnice.

Pravila o privatnosti objašnjavaju kako Woff Woff može prikupiti, koristiti i otkriti osobne podatke (definirano ispod) koje može sakupiti putem Web stranice, komunikacije s Vama ili od treće strane.

“Osobni podaci” obuhvaćaju informacije s kojima Vas lakše možemo identificirati, komunicirati s Vama, dostaviti naše proizvode ili usluge, a to su Vaše ime, prezime, adresa, e-mail adresa ili telefonski broj.

WEB STRANICA PRIKUPLJA VAŠE PODATKE

Mi prikupljamo osobne podatke kada se odlučite da nam ih date i to je kada:

 • se registrirate na Web stranici;
 • kupite naš proizdvod;
 • koristite web stranicu;
 • komunicirate s nama.

Također prikupljamo osobne podatke pomoću kolačića, piksela, zapisnika poslužitelja i druge slične tehnologije dok koristite Web stranicu. Imajte na umu da možemo koristiti usluge treće strane, internet poslužitelja, kako bi Web stranica radila redovno i pružatelji tih usluga mogu prikupljati Osobne podatke s Web stranice.

Registriranje korisničkog računa. Web stranica Vam daje mogućnost stvaranja korisničkog računa (“Račun”). Ako se odlučite za izradu Računa, pružit ćete nam određene Osobne podatke. Ne morate izraditi Račun za korištenje Web stranice.

Kupnja Woff Woff proizvoda. Kada kupite Woff Woff proizvod pomoću Web stranice, imate mogućnost da izradite korisnički račun ili izvršite kupnju kao gost. U svakom slučaju, dat ćete nam Vaše osobne podatke.

Plaćanje. Kada vršite plaćanje putem Web stranice, možda ćete morati dati Osobne podatke trećoj strani, poslužitelju platnih procesa, kao što je PayPal. Takvi Osobni podaci mogu uključivati osjetljive Osobne informacije kao što je broj kreditne kartice.

Objava informacija na Web stranici. Prikupljamo informacije koje objavite na Web stranici. Na primjer, kada objavite osvrt za proizvod na Web stranici ili uputite prijatelja na korištenje Web stranice. Ako se odlučite na objavu sadržaja na bilo koje javno područje Web stranice, takav sadržaj smatra se “javnim”.

Naša komunikacija. Možemo prikupljati Osobne podatke od Vas kada komunicirate s nama. Na primjer, možete nam poslati Osobne podatke putem e-mail ili se prijaviti za primanje naših novosti.

Sudjelovanje u anketama. Možemo Vas kontaktirati za sudjelovanje u online anketama. Ako se odlučite sudjelovati, možete biti zamoljeni da date određene informacije koje mogu uključivati Osobne podatke.

Podaci koje date o trećim osobama. Ako se odlučite za sudjelovanje u našem programu preporuke prijateljima, možemo prikupljati Osobne podatke Vaših prijatelja, kao što su ime i adresa e-pošte. Možemo automatski poslati Vašem prijatelju e-poštu pozivajući ga da posjeti Web stranicu ili kupi Woff Woff proizvod. Pohranjujemo podatke Vašeg prijatelja kako bi poslali takav e-mail i pratili uspjeh našeg programa preporuke.

Pasivno prikupljanje podataka. Web stranica prikuplja i pohranjuje podatke koji se generiraju automatski dok se služite Web stranicom. Prikupljanje uključuje Vaše interese i anonimne statističke podatke o korištenju Web stranice.

Informacije koje pružaju treće strane. Woff Woff može prikupljati podatke o Vama od trećih strana kako bi poboljšali našu sposobnost da smo Vam na usluzi i da Vam ponudimo informacije za koje vjerujemo da Vas mogu interesirati.

KAKO WOFF WOFF KORISTI VAŠE INFORMACIJE

Woff Woff koristi Osobne podatke kako bi olakšao i poboljšao svoje usluge i komunikaciju s Vama.

Kontaktiranje. Woff Woff može poslati e-poštu na adresu e-pošte koju ste nam potvrditi Vašim računom u informativne i operativne svrhe, kao što su vođenje računa, usluge službe za korisnike ili u svrhe održavanja sustava.

Marketing. Možemo koristiti podatke o Vama, uključujući i Osobne podatake, kako bi Vam slali informacije o Woff Woff proizvodima i uslugama.

DOSTUPNOST VAŠIH PODATAKA

Woff Woff može Vaše podatke učiniti dostupnima:

 • u skladu sa zakonskim obvezama;
 • za zaštitu i obranu svojih prava i vlasništva;
 • uz Vaše dopuštenje.

Mi ne dijelimo vaše Osobne podatke s trećim stranama u marketinške svrhe tih trećih strana, osim uz Vaše dopuštenje.

Woff Woff koristi vanjske suradnike za pružanje usluga. Možemo podijeliti osobne podatke s našim dobavljačima i pružateljima usluga koji obavljaju usluge za nas. Te treće strane ovlaštene su koristiti Vaše Osobne podatke samo koliko je potrebno za pružanje tih usluga za nas.

 • Pružanje usluga kupcima uključuje ispunjavanje narudžbi, isporuku paketa i komuniciranje s Vama o vašoj narudžbi
 • Obrada plaćanja
 • Slanje, vrednovanje i poboljšanje marketinške komunikacije
 • Dostava novosti o našim proizvodima i uslugama
 • Provođenje istraživanja i analize
 • Mjerenje i poboljšanje performansi Web stranice
 • Provjera identiteta i sprečavanje prijevara
 • Razvoj i unapređenje Woff Woff proizvoda i usluga
 • Registriranje Vašeg korisničkog računa
 • Otkrivanje, sprečavanje prijevare ili druge potencijalno zabranjene ili ilegalne aktivnosti

Prikaz sadržaja drugim korisnicima. Sadržaj koji objavite na Web stranici može biti prikazan na Web stranici. Ako objavimo Vašu ocjenu ili komentar, ostali korisnici na Web stranici moći će vidjeti neke informacije o Vama, kao što je Vaše ime. Mi nismo odgovorni za poštivanje pravila o privatnosti ostalih korisnika.

Spajanje, prodaja ili drugi imovinski prijenosi. Ako smo uključeni u tranziciju na drugog pružatelja usluga, Vaše informacije mogu se prodati ili prenijeti kao što je dopušteno zakonom i / ili ugovorom.

IZBOR

Ako primite neželjenu poruku e-poštom od Woff Woff, možete se odjaviti na dnu e-pošte kako bi isključili primanje buduće e-pošte. Ako ne želite da Woff Woff dijeli Vaše podatke s trećim stranama za marketinške svrhe Woff Woff-a, pošaljite e-mail na woff@woff-woff.com.

WEB STRANICE TREĆIH OSOBA I SOCIJALNE MEDIJSKE PLATFORME

Web stranica može sadržavati poveznice prema drugim web stranicama i druge web stranice mogu sadržavati poveznice na našu Web stranicu. Te druge domene i web stranice nisu pod našom kontrolom. Potičemo naše korisnike da čitaju pravila o privatnosti svake web stranice i aplikacije s kojima su u interakciji. Posjet drugih web stranica ili korištenje aplikacija je na Vašu vlastitu odgovornost.

Web stranica također sadrži veze i interaktivne poveznice s različitim društvenim medijiskim platformama. Budite svjesni da osobni podaci koji se dobrovoljno objavljuju na internetu mogu biti pregledani od strane trećih osoba bez ikakvih ograničenja.

SIGURNOST VAŠIH PODATAKA

Woff Woff poduzima razumne korake kako bi osigurao da Vaši Osobni podaci budu pohranjeni na siguran način i u skladu s ovom Izjavom o privatnosti. Na žalost, na Internetu ne može biti zajamčena 100%-tna sigurnost, te ne možemo jamčiti sigurnost bilo koje informacije koju ste podijelili sa nama. Ne prihvaćamo odgovornost za nenamjerna otkrivanja Osobnih podataka.
Korištenjem Web stranice ili pružanjem Osobnih podataka, suglasni ste da možemo komunicirati s vama u elektronskom obliku.

ZADRŽAVAMO PRAVO REVIDIRATI I AŽURIRATI OVU IZJAVU O PRIVATNOSTI

S vremena na vrijeme možemo pregledavati ovu Izjavu kako bi osigurali da je u skladu s važećim zakonima. Prema tome, zadržavamo pravo na ažuriranje i promjene Izjave u bilo kojem trenutku. Vi ćete znati je li Izjava revidirana od Vašeg zadnjeg posjeta Web stranici  prema „Datum stupanja na snagu važećih uvjeta” na početku stranice. Vaše korištenje ove Web stranice podrazumijeva prihvaćanje navedene Izjave o privatnosti.

Kako bismo osigurali da vaše iskustvo na našoj web stranici bude besprijekorno, koristimo kolačiće. Ti kolačići nam pomažu analizirati posjetitelje, prilagoditi sadržaj i pružiti relevantne informacije. Klikom na 'Prihvati' pristajete na korištenje kolačića i pomažete nam unaprijediti vašu interakciju s našom stranicom.
Počnite tipkati kako biste vidjeli proizvode koje tražite.
Dućan
Blog
Popis želja
0 stavke Košarica
Moj račun
Preskoči na sadržaj