Kreveti za pse, Život & Priče

Zaštitne auto prostirke za pse?

Ruku na srce, standardne zaštitne auto prostirke za pse, uredno i učinkovito izgledaju jedino kao nove na slikama po internetu.

Kako zaista izgledaju u praksi, koliko su praktične, štite li zaista sjedala, uvjerila sam se iz prve ruke. Porazgovarala sam s korisnicima takvih prostirki za sjedala i fotografirala što sam vidjela. Ovo su njihovi dojmovi i slike, a slika govori više od riječi:

Jedina i osnovna svrha koju bi ovakva auto prostirka za pse trebala ispuniti je da zaštiti sjedala od prljavštine. Osim što to nije slučaj, prostirka za sjedala u automobilu donosi sa sobom dodatne probleme oko održavanja i praktičnosti primjene. Ovakve i slične prostirke za auto niti štite sjedala od prljavštine niti se one same mogu održavati čistima i urednima.

Kako nisam našla adekvatno riješenje za zaštitu sjedala u svom automobilu, a često putujem sa svojim psom, koristim praktičan roll up putni ležaj za psa.

Roll up putni ležaj

Kada idemo na kraće izlete, moja njuška Vigo i ja ponesemo par stvari koje su nam praktične i korisne. Jedna od njih je roll up putni ležaj koji koristimo i u autu. Pokazao se puno praktičniji od glomaznih prostirki za pse u autu koje se teško održavaju. Uvijek se ispod njih sakuplja zemlja i druga zmazanoća i zapravo ne štitete sjedala. A kada želite nekoga povesti iza u autu, treba vam dodatna „prostirka za ljude“, jer je prostiruku za pse za auto teško maknuti.

Vigov roll up putni ležaj za psa jednostavno se zarola i ponese u restoran, na neku terasu ili livadu. Ujedno, Vigo uvijek prepoznaje svoje „mjesto“, a putni ležaj ga štiti od grubih, zmazanih i hladnih površina. Meni je praktičan za zarolati i ubaciti u ruksak kamo god išli. Roll up putni ležaj za svoju njušku potražite ovdje.

Roll up putni ležaj za psa ima tri namjene, 3 u 1

  • pas uvijek prepoznaje svoje „mjesto“
  • barijera je između psa i nepravilnih,  zmazanih, tvrdih i hladnih podloga
  • može se koristiti u autu, restoranu, na plaži ili u transportnom kavezu

Roll up putni ležaj jednostavan je za ponijeti, za čas se zarola, zaveže ili ubaci u svoju vrećicu. Patent zatvarač omogućava jednostavno odvajanje navlake i ispune. Jednostavno se održava pranjem u perilici rublja. Može biti vodootporan ili pamučan s protukliznom podlogom.

Odaberite omiljenu boju i dizajn prema svom ljubimcu 🙂

Pogledajte sve ležajeve ovdje.

Pogledajte sve Woff Woff proizvode ovdje.

 

#addlove #woffwoff #tvornicapsecihsnova

Autor: Morana Barbara Lučić

Prati Woff Woff na Facebooku

 

Povezane objave