Život & Priče

Kosti nisu zdrave za pse, osim ovih

Iz crtića smo naučili da su kosti poslastica za pse, no zapravo kosti mogu izazvati ozbiljne probleme i bolove. Jedina kost koju preporučam za pse je igračka u obliku kosti za zabavu naših njuškica.

Kako izrađujem opremu za kućne ljubimce, od krojenja mi ostaju komadići tekstila koji su zapravo “za baciti”. Dugo sam razmišljala što da radim sa tim ostacima materijala. Nisam ih bacala, već sam ih marljivo skupljala i došla sam na ideju kako da ih iskoristim. Uspjela sam objediniti tri pozitivne ideje u jednu i nadam se da će ti se svidjeti moja ideja i namjera.

Htjela sam da je to nešto za pse, jer uvijek tražim kako ću napraviti nešto za pse. Tako sam došla na prvu ideju, a to je da napravim igračku s kojom će se zabavljati naše njuške. Kako bi bila uz to i cool, zamislila sam igračku u obliku kosti. Da stvar bude još više cool, možeš svojoj njušci, uz najbolji Bean Bag krevet za pse, odabrati i igračku od istog materijala.

Bean Bag kreveti za pse

Druga ideja koju sam spojila s prvom jest da igračke punim komadićima tekstila i na taj način recikliram umjesto da bacam ostatke. Tako sam nešto što je moglo biti smeće, zapravo iskoristila i doprinijela očuvanju okoliša.

Treća ideja je bila da to ujedno bude nešto humanitarno i nešto za pse koji nemaju dom i nekog svog tko će im kupiti jastuk za pse koji će ih čuvati od hladnoće i omogućiti da spavaju na mekanom. Zato sam odlučila sav prihod od prodaje igračaka u obliku kosti odvojiti za šivanje kreveta za pse kojima su najpotrebniji.

To je moja 3 u 1 ideja, zabavno, ekološki i humanitarno 🙂 Ako ti se sviđa moja ideja i ti želiš dati doprinos, kupi igračku uz krevet ili ležaj za psa i učini dobro djelo za svoju njušku i za neku koja traži svoj dom 🙂

Ležajevi za psa

Što se tiče davanja životinjskih kostiju psima za poslasticu, nemoj to raditi jer kosti mogu izazvati teške probavne komplikacije koje mogu dovesti do operacije ili smrti psa. U “najboljem” slučaju, izazivaju bolove, jer su porozne i povlače na sebe tekućinu iz crijeva te za posljedicu mogu imati začepljenje crijeva.

Pseća igračka kost

 

 

 

Pogledajte sve Woff Woff proizvode ovdje.

#addlove #woffwoff #tvornicapsecihsnova #samoprovjereno
Autor: Morana Barbara Lučić
Prati Woff Woff na Facebooku

Pridružite se Woff Woff grupi na Facebooku

 

Povezane objave