Woff Woff :: Tvornica psećih snova

Zeolit

Zeolit

8.00  (60.28 kn) 27.00  (203.43 kn)

Zeolit je prirodni mineral sedimentnog porijekla. Njegova rešetka je negativno nabijena i privlači male pozitivne čestice otrova. Zbog ovog svojstva djeluje jako stimulativno na imunosustav tijela u koje se unese. Zeolit je namijenjen higijeni imuniteta i vrlo često je karika koja nedostaje u ozdravljenju i/ili boljem stanju organizma. Da bi vitamini i minerali ušli u stanicu, ona mora biti očišćena od otrova. U suprotnom oni izlaze iz organizma, a da nisu izvršili svoju zadaću. Zato je zeolit – klinoptilolit neophodan i karika je koja nedostaje u pravilnoj ishrani: on priprema stanicu da primi njoj neophodne tvari.

Tijelo je nevjerojatno kompleksno i otporno pa se često čudimo pozitivnoj reakciji nakon uzimanja zeolita, ali on ne čini čuda, već pomaže organizmu da regulira rad svih organa na staničnoj razini. Zeolit – klinoptilolit djeluje jednostavno, postepeno i sigurno, na staničnoj razini: u svoju rešetkastu strukturu privlači toksine i uklanja ih iz tijela. Zeolit je negativno nabijen, a toksini pozitivno i manji su od njegove rešetke pa se jako međusobno privlače. Zeolit tako rasterećuje jetru: 60% toksina zahvaćenih zeolitom izbacuje se putem urina, a ostalih 40% izmetom.

Zadržava se u tijelu 5-7h i dobro ga je konzumirati više puta dnevno, uz dosta vode jer je i prirodni diuretik.

Laboratorijski provjereno

Saznaj više ovdje

Tags:

Opis

DNEVNO DOZIRANJE:
< 3kg = 1g
3-10kg = 2g
10-20kg = 5g
> 20kg = 7g
*dozator se nalazi unutar pakiranja

Umiješati u hranu ili tekućinu. Za terapiju udvostručiti dozu. Pogodno za pse s osjetljivom probavom. Upute za sigurno odlaganje biocidnog pripravka i njegove ambalaže. U slučaju prolijevanja, proliveni materijal posuti pijeskom ili zemljom i odložiti u odgovarajući spremnik.

SASTAV ZOO ZEOLITA
96% klinoptilolita, Ca (3,26%) Fe (1,38%), K (3,41%), Mg (0,53%), Na (0,7%). Prah veličine do 1,5 mikrona.

Google recenzije

Naslov

Go to Top