Woff Woff :: Tvornica psećih snova

« Medikus » Navlaka za Jastuk

Početna>Trgovina>Uncategorized>« Medikus » Navlaka za Jastuk

« Medikus » Navlaka za Jastuk

1.73  (13.03 kn) 2.65  (19.97 kn)

Nema na zalihi

Upotreba: inkontinencija, poliurija, postoperativna skrb, okot i podizanje štenaca/mačića.

Pelene za pse su privremeno rješenje. Zbog toga što se bacaju, dugoročno su skupe, a ujedno vašem ljubimcu stvaraju nelagodu. Medikus promjenjiva navlaka je savršena zamjena za pelene za pse.

Bolje od uložaka i pelena za kućne ljubimce, jer su navlake perive i ponovno se koriste. Uštedite novac i smanjite zagađivanje okoliša.

Periva navlaka za jastuk osmišljena je kako bi upila tekućinu ispod ljubimca i održala podlogu za ležanje maksimalno suhom. Gornji dio navlake izrađen je od mekog upijajućeg frotira koji pruža udobnost. U isto vrijeme, integrirani vodootporni donji dio navlake štiti unutrašnjost jastuka od prodiranja tekućine. Navlake se lako mijenjaju i predviđene su za pranje na visokoj temperaturi i sušenje u sušilici. To bitno smanjuje troškove održavanja i štedi Vaše vrijeme.

Saznaj više…

Vidi sve proizvode ovdje

Opis

Posebno dizajnirana navlaka za okot, probleme s inkontinencijom i postoperativne situacije. Kako bi osigurali suhu podlogu za ležanje svom ljubimcu, kupite dodatne navlake i mijenjajte ih prema potrebi. Navlake možete prati i sušti jednostavno i brzo. Možete imati samo jedan jastuk i neograničeni broj navlaka.

#pelene za pse #inkontinencija kod pasa #ortopedski kreveti za pse #dekice za pse #prostirke za pse #lezaj za psa #qushin #robowsky

Dodatne informacije

Materijal

,

Pranje

Glačanje

Sušenje

Google recenzije

Naslov

Go to Top