Kreveti za pse, Zdrave njuške

Pelene za pse?

Pelene za pse sputavaju pse, nisu higijenske, pogodne su za razvoj bakterija koje mogu prouzročiti upale, smetaju im i stvaraju neugodu. Ono što želimo je udobno i čisto mjesto za svoju njušku, bilo da je to krevet za psa, ležaj ili prostirka koja je jednostavna za održavanje.

Pelene za pse su praktične za jednokratnu upotrebu kada ćete ih koristiti jedan kratki period. No inkontinecija kod pasa je često trajno stanje. Prosječna cijena pelena po komadu je oko 5kn, pa sve do 10kn, ovisno o veličini psa.

Ako računamo da potrošite jednu dnevno, za mjesec dana to je trošak od 150kn do 300kn. Puno za baciti svaki mjesec, zar ne?

Osim što su skupe, jednokratne pelene za pse su ekološka bomba. Nerazgradive i štetne za okoliš i druga živa bića. Iako ih ne vidimo kao svog psa, jednako zaslužuju brigu i naše odgovorno ponašanje.

Savršeno rješenje za udobnost vaše njuške, uštedu novca i očuvanje okoliša je perivi upijajući ležaj za psa.

Cijena po komadu, a dovoljna su vam 2 komda, je od 60kn do 140kn ovisno o veličini pas. Upijajući ležaj je od frotira s vanjske strane, a nepropusan je s unutarnje strane. Jednostavno ga stavite na mjesto gdje vaš ljubimac leži.

Ako vaša njuška već ima svoj krevet za psa, možete odabrati samo Medikus navlaku, te sačuvati i zaštititi krevet od upijanja urina.

Jednu navlaku ili ležaj možete koristiti neograničen broj puta, ne baca se, već se pere. Jednostavno se ubaci u perilicu za rublje i opere na 60 stupnjeva. Može se sušiti i u sušilici.

S perivim ležajem za pse sačuvali ste novac, okoliš i osigurali udobnost za svoju njušku. Vaš ljubimac može nesmetano uživati na svome krevetu za pse 🙂

Upijajući ležaj za psa

Upijajući ležaj za psa. Inkontinencija kod pasa, poliurija, postoperativna skrb, okot i podizanje štenaca/mačića. Alternativa za pelene za pse.

 

« Medikus » Bean Bag kreveti za pse

Bean Bag kreveti za pse su ortopedski kreveti za pse. Pas može prilagoditi oblik kreveta prema sebi, što omogućava savršenu potporu za svaki dio tijela. Upotreba: inkontinencija, poliurija, postoperativna skrb, okot i podizanje štenaca/mačića.

 

« Medikus » Navlaka za Jastuk

Periva navlaka za jastuk osmišljena je kako bi upila tekućinu ispod ljubimca i održala podlogu za ležanje maksimalno suhom. Gornji dio navlake izrađen je od mekog upijajućeg frotira koji pruža udobnost. U isto vrijeme, integrirani vodootporni donji dio navlake štiti unutrašnjost jastuka od prodiranja tekućine. Navlake se lako mijenjaju i predviđene su za pranje na visokoj temperaturi i sušenje u sušilici.

 

Pogledajte sve Woff Woff proizvode ovdje.

#addlove #woffwoff #tvornicapsecihsnova #samoprovjereno
Autor: Morana Barbara Lučić
Prati Woff Woff na Facebooku

Pridružite se Woff Woff grupi na Facebooku

 

Povezane objave