Datum stupanja na snagu važećih uvjeta: 03. veljače 2017.

Ovi uvjeti se primjenjuju na web stranicu i sve ostale internet sadržaje (“Web stranica”) kojima upravlja Redark d.o.o. iz Kupinca, u nastavku “Woff Woff”, “mi” ili “nas”). Korištenje web stranice, uključujući i kupnju bilo kojeg proizvoda (kao što je definirano u nastavku) podliježe sljedećim uvjetima i odredbama (u nastavku “Uvjeti”). Korištenjem web stranice prihvaćate ove Uvjete, kao i bilo koje druge odredbe, smjernice ili pravila koja vrijede za bilo koji dio ove stranice, bez ograničenja i uvjeta. Ako se ne slažete s ovim uvjetima, onda morate napustiti web stranicu odmah i prekinuti bilo kakvo korištenje informacija ili proizvoda koji su dostupni putem web stranice. Ako imate bilo kakvih pitanja o Uvjetima, molimo da nas kontaktirate.

Ovi Uvjeti osiguravaju da se svi eventualni sporovi između Vas i Woff Woff-a, a u vezi s ovim Uvjetima, korištenjem web stranice ili proizvoda, rješavaju arbitražom. Suglasni ste da se odričete prava na sudski postupak, osim prava kojih se zakonski ne možete odreći. Vaša prava iz eventualnog spora odrediti će neutralni arbitar, a ne sudac ili porota, te Vaši zahtjevi ne mogu biti dio grupne tužbe.

Pružamo web stranicu kako bi Vam omogućiti pregledavanje i kupnju Woff Woff jastuka ( “Bean Bag Jastuci” i ” Jastuci – Ograničeno izdanje “), navlake za jastuke (“Bean Bag navlake”) i nosila (“Transportno nosilo”), (skupno , “Proizvodi”).

Privatnost

Usvojli smo Pravila o privatnosti koja trebate pročitati kako bi u potpunosti razumjeli kako prikupljamo i koristimo Vaše podatke. Pravila o privatnosti su sastavni dio ovih Uvjeta.

Elektronska komunikacija

Kada posjetite web stranicu ili nam pošaljite e-mail, komunicirate s nama elektronskim putem. Na taj način, suglasni ste da kontaktira s nama elektronskim putem. Mi ćemo komunicirati s Vama putem e-mail-a ili objavama obavijesti na ovoj web stranici. Slažete se da svi sporazumi, obavijesti, objave i drugi oblici komunikacije koje pružamo elektronski zadovoljavaju zakonski uvjet da se takva komunikacija smatra komunikacijom u pisanom obliku.

Uvjeti za pristup

Niti jedan dio stranice nije usmjeren na osobe mlađe od 14 godina. Ako ste mlađi od 14 godina, molimo ne koristiti ili pristupati Web stranici.

Ako koristite stranice u ime tvrtke ili druge organizacije (u nastavku “Organizacija”), zatim izjavljujete i jamčite da:

 • ste ovlašteni predstavnik te Organizacije;
 • imate ovlasti obvezati Organizaciju s ovim Uvjetima;
 • ste suglasni da prihvaćate ove Uvjete u ime te Organizacije.

Autorsko pravo

Slike ljudi, životinja, mjesta i / ili proizvoda objavljene na ovoj Web stranici su ili vlasništvo Woff Woff-a ili naših partnera. Ako nije drugačije navedeno, sav sadržaj koji se nalazi na ovim stranicama, uključujući ilustracije, dizajn, ikone, fotografije, video isječke, pisanie i druge materijale (zajedno s “Oznakama” (kao što je definirano u nastavku), “Woff Woff sadržaj”) su vlasništvo Woff Woff-a ili njegovi opunomoćenika i partnera, te su zaštićeni međunarodnim zakonima o autorskim pravima. Kompilacija ove stranice isključivo je vlasništvo Woff Woff-a i zaštićena je međunarodnim zakonima o zaštiti intelektualnog vlasništva. Neovlašteno korištenje bilo kojeg sadržaja ili materijala sa ove Web stranice je strogo zabranjeno i može biti u sukobu s autorskim pravima i zakonima o žigu, i / ili zakonima o privatnosti, promidžbi i / ili komunikacijskim propisima i zakonima. Možete koristiti materijale ili sadržaj na ovim stranicama samo uz našu prethodnu pisanou suglasnost. Za upit o dobivanje odobrenja za korištenje tih materijala ili sadržaj s ove Web stranice, kontaktirajte nas.

Zaštitni znakovi/oznake

Svi zaštitni znakovi, trgovački nazivi, oznake proizvoda ili usluga (u nastavku “Oznake”) koji se pojavljuju na ovoj Web stranici ili drugim elektronskim materijalima su vlasništvo Woff Woff-a ili partnera koji su vlasnici tih znakova. Ne smijete prikazati ili reproducirati Oznake na bilo koji način bez naše prethodne pisane suglasnosti, te ne možete ukloniti ili na drugi način mijenjati na bilo koji način bilo koji zaštitni znak ili Oznaku iz bilo kojeg elektornskog sadržaja.

Ograničenje licence i pristup web stranici

Woff Woff Vam omogućava korištenje Web stranice samo za osobnu upotrebu. Prema tome, ova opcija ne dopušta da učinite bilo što od sljedećeg:

 • preprodavanje ili drugo komercijalno korištenje Web stranice ili bilo kojeg njezinog sadržaja
 • mijenjati, prilagođavati, prevoditi, dekompilirati, rastavljati ili pretvarati u čitljiv oblik bilo koji od sadržaja Web stranice. To uključuje upotrebu ili izravno promatranje osnovnog HTML-a ili drugog koda Web stranice, osim onog što tumači i prikazuje web preglednik
 • kopirati, imitirati, reproducirati, distribuirati, objavljivati, preuzimati, prikazivati, izvoditi, postavljati ili prenositi bilo koji od sadržaja Web stranice (uključujući Oznake) u bilo kojem obliku ili na bilo koji način,
 • korištenje podataka, botova, automatiziranih alata, prikupljanje ili ekstraktiranje sadržaja Web stranice

Računi, obrasci, prijave i lozinke

Otvaranjem računa na Web stranici, izjavljujete i jamčite da su informacije koje dajete istinite, točne, važeće i potpune.

Da bi olakšali kupovinu na Web stranici, možete otvoriti računa navodeći Vašu e-mail adresu i lozinku. Možete odabrati koristiti usluge i kupovati bez otvaranja računa. Ako odlučite otvoriti račun, račun je isključivo za Vašu osobnu upotrebu. Ne dijelite svoje podatke o računu i ne činite ih dostupnima bilo kojoj trećoj strani. Odgovorni ste za sve aktivnosti preko Vašeg računa, te ste suglasni da koristite razumne napore kako bi spriječili neovlašteni pristup ili upotrebu Web stranice i sačuvati povjerljivost Vašeg korisničkog imena i lozinke.

Slažete se da ćete nas odmah obavijestiti ako iz bilo kojeg razloga vjerujete da su podaci o Vašem račun ugroženi ili dostupni trećoj strani.

Cijene; Plaćanje; Metode plaćanja; Dostava; Isporuka

Cijene. Cijena za dostupne proizvode za kupnju preko Web stranice su prikazane na Web stranici. Cijene su oslobođene PDV-a po članku 90. stavak 2. Zakona o PDV-u.

Plaćanje. Naručivanjem proizvoda putem Web stranice, suglasni ste platiti sve naknade povezane s Vašom kupnjom. Plaćanje postaje dospjelo u trenutku kupnje i naplata se vrši putem jedne od dostupnih metoda plaćanja koju odaberete. Obvezujući sporazum nastaje kada zaprimimo Vašu uplatu o čemu ćemo Vas obavijestiti putem e-maila ili SMS porukom. Prihvaćate i suglasni ste da možemo ispraviti greške kod naplate koje ste napravili, čak i ako smo već zatražili ili primili uplatu. Uvjeti plaćanja se temelje na metodi plaćanja koju ste odabrali.

Metode plaćanja. Woff Woff omogućuje plaćanje pomoću različitih metoda, uključujući: PayPal, virmansko plaćanje internet bankarstvom i plaćanje pouzećem prilikom preuzimanja.

Dostava. Standardni međunarodni promet ili dostava unutarnjim prometom za područje Hrvatske putem Hrvatske pošte. Cijena za dostavu prikazuje se u Košarici na Web stranici nakon dodavanja proizvoda. Kupci izvan Hrvatske su odgovorni za bilo kakve carinske i uvozne troškove, kvote, dozvole, ograničenja proizvoda i druge propise u zemlji u koju uvoze proizvod/e. Ovi troškovi moraju biti plaćeni od strane primatelja pošiljke. Kako carinske politike variraju od zemlje do zemlje, provjerite uvjete u svojoj zemlji prije kupnje proizvoda. Nismo odgovorni za bilo kakve carine ili druge uvozne pristojbe. Kada Woff Woff preda proizvod/e za dostavu prijevozniku, rizik od gubitka za proizvod/e kupljene na Web stranici prelazi na Kupca. Kupac je odgovoran za podnošenje bilo kakvih potraživanja od prijevoznika za oštećene, izgubljene ili zakašnjele dostave i Woff Woff se odriče svake odgovornosti u pogledu takvih reklamacija.

Isporuka. Woff Woff obično šalje pošiljku u roku od 1 dana nakon zaprimljene uplate. Rokovi isporuke mogu se razlikovati ovisno o tome da li se radi o u unutarnjem ili međunarodnom prometu ili ovisno o okolnostima koje su izvan naše kontrole. Za Hrvatsku, rok je obično 3-5 radnih dana.

Dar i kupon kodovi; Program reference

S vremena na vrijeme, Woff Woff može ponuditi potrošačke “dar kodove” ili “kupon kodovi” kroz razne promotivne aktivnosti (u nastavku “Kupon kodovi”) koji se mogu koristiti prilikom kupnje na Web stranici pod posebnim uvjetima vezanim za određene Kupon kodove. Kodovi isporučeni od strane trećih osoba koji nisu odobreni od Woff Woff-a (uključujući i sve neovlaštene treće web stranice) neće se smatrati valjanima. Svaki Kupon kod koji promovira Woff Woff nije prenosiv i vrijedi za jednu kupnju na određenu stavku (ili stavke) proizvoda kako odredi Woff Woff. Kupon kodovi ne mogu se kombinirati s Woff Woff Programom referenci. Kupon kodovi su ograničeni na korištenje jednog kupon i jedne narudžbe. Kupon kodovi se ne mogu koristiti za troškove dostave ili carinske poreze. Za online kupovinu, Kupon kod mora biti unesen u polje “Kupon” u Košarici. Kupon kodovi vrijede samo on-line. Woff Woff nije odgovoran za izgubljene, ukradene ili oštećene kodova ili bilo kakvu neovlaštenu uporabu kodova. Kupon kodovi se ne mogu iskoristiti za zamjenu u novcu. Ni u kojem slučaju vrijednost Kupon koda neće se refundirati u novcu niti na račun u slučaju otkazivanja narudžbe ili povrata proizvoda. Datum isteka valjanosti može se primijeniti na svaki Kupon kod. Kupon kodovi su nevažeći ako su već korišteni, kopirani, dani trećoj strani, prodani, zamijenjeni ili istekli.

Glasnogovornici. S vremena na vrijeme, Woff Woff također može angažirati glasnogovornike,  blogere, druge osobe ili subjekti u svrhu promicanja Woff Woff marke i/ili proizvoda. Kada primite Kupon kod preko ovlašetne treće strane, kao što je televizijski ili radijski program, imajte na umu da takve osobe mogu primiti naknadu od Woff Woff za svoje izjave.

Program reference. S vremena na vrijeme, Woff Woff može ponudi zagovornicima Woff Woff marke mogućnost da sudjeluju u Programu referenci preko kojega mogu ostvariti pogodnosti pri kupnji proizvoda na Web stranici. Kupon kodovi ne mogu se koristiti u kombinaciji s Programom reference.

Otkazivanje narudžbe, Povrati proizvoda i novca

Otkazivanje narudžbe. Narudžbu možete otkazati prije isporuke. Nakon što je proizvod predan prijevozniku za dostavu, ne možete otkazati narudžbu.

Povrat proizvoda. Kupljeni proizvod možete vratiti unutar 30 dana nakon primitka tog proizvoda. Kupac plaća povratnu dostavu. Proizvod se mora vratiti u istom stanju kako je primljen, sa svim netaknutim oznakama. Woff Woff zadržava pravo odbiti povrat novca ili zamjenu ako utvrdi da je proizvod korišten ili oštećen (na primjer ako su uklonjene etikete, ako je proizvod zaprljan, dlakav, poderan, smrdi i slično). To ne utječe na zakonska prava kupca. Slijedite postupak za povrat u skladu s opisanim uvjetima u nastavku.

Upute: Ako želite vratiti svoje proizvod/e unutar 30 dana nakon primitka, molimo posaljite e-mail na woff@woff-woff.com kako bi potvrdili povrat proizvoda. Nakon potvrde s naše strane, proizvod koji vraćate zapakirajte u kutiju i predajte Vašem prijevozniku. Preporučujemo da pošaljete kutiju s potvrdom o slanju i brojem za pračenje pošiljke kako biste mogli pratiti dostavu i kako bi imali dokaz o slanju. Mi ne prihvaćamo odgovornost za izgubljene pošiljke u tranzitu do nas. Pošiljka mora biti poslana prije isteka 30 dana od kada ste zaprimili proizvod koji vraćate.

Povrat novca. Povrat novca vrši se u izvornom obliku plaćanja. Ako ste kupili proizvod s Kupon ili Poklon kodom, vrijednost kupona neće biti vraćena. Ako ste kupili i vratiti cijelu narudžbu, biti će vam vraćen cjelokupni plaćeni iznos umanjene za Kupon kod ili drugi popust ako ste ga koristili prilikom te kupnje. Ako vratite jednu ili više stavki iz narudžbe, a popust koji ste dobili je veći od cijene stavke/i koju/e vraćate, onda nećete dobiti povrat novca. Ako je popust koji ste primili manji od cijene stavke koju vraćate, biti će Vam vraćen iznos jedinične cijene stavke umanjen za proporcionalni iznos popusta koji ste ostvarili za ta tu narudžbu.

Sadržaji koje objavljujete Woff Woff-u

S vremena na vrijeme, Woff Woff može omogućiti objavljivanje mišljenja, komentare, fotografija ili sličnih materijala na Web stranicama (zajedno “Recenzije”). Pozdravljamo vaše komentare u vezi naših proizvoda i usluga, uključujući i naše Web stranice. Recenzije koje objavite na Web stranicama Woff Woff-a ne smiju uznemiravati, klevetati, izražavati prijetnju ili na drugi način kršiti neka od prava bilo koje treće strane i ne smiju uključivati kletve, nepristojan, pornografski, pogrdni ili nezakonit materijal i/ili sadržaj.

Objavom vlastitih sadržaja na Web stranicama, dajete Woff Woff neograničeno pravo na korištenje istih sadržaja u svrhe daljnje reprodudukcije i objvae istih sadržaja na drugim medijima i web lokacijama. Sve Vaše objave Woff Woff može koristiti za vlastite promidžbene svrhe bez ograničanja i bez naknade.

Dajete Woff Woff, bez naknade za autorska dozvolu, pravo na korištenje imena, slika i drugih objavljenih podataka u sadžajima Vaših recenzija na Web stranicama Woff Woff-a.

Objavljivanjem Recenzija, odrićete se svih prava publiciteta, privatnosti ili bilo kojeg drugog prava slične prirode. Osim materijala koje vam je Woff Woff omogućio koristiti na Web stranicama, Vi predstavljate i jamčite da:

 1. ste jedini i isključivi vlasnik Recenzije koje objavljujete na Web stranici ili imate sva prava, licence i odobrenja koja su potrebna za davanje Woff Woff sva prava navedena u ovim Uvjetima,
 1. Recenzije koje objavljujete na Web stranicama ne:
  • krše prava bilo koje organizacije, osobe ili životinje, autorska prava, zaštitne znakove, poslovne tajne, moralna prava, prava publiciteta, prava na privatnost ili koje drugo intelektualno ili vlasničko pravo,
  • čine ili dovode do klevete, uvrede, odnosno povrede bilo kojeg primjenjivog zakona ili propisa (uključujući ograničenja na opscenost, dječju pornografiju, prisluškivanje ili drugo slično ograničenje)

Nepoželjan sadržaj. Slažete se da nećete objaviti recenzije koje:

 1. su ili bi se moglo tumačiti kao nezakonite, klevetničke, netočne, štetne, prijeteće, uvredljive, uznemirujuće, vulgarne, opscesne, pornografske, nepoželjne, pune mržnje ili potiču na diskriminaciju, zadrtost ili mržnju,
 2. sadrže elektronske viruse, vremenske bombe, crve, robote, trojanske konje i / ili druge štetne ili zlonamjerne kodove.

Nadzor Recenzija. Woff Woff nema obvezu nadgledati Web stranice ili bilo koji njegov dio. Međutim, zadržava pravo da pregleda, ocjeni, ukloni, uredi ili na drugi način izmijeniti sve Recenzije, prema vlastitom nahođenju, u bilo kojem trenutku, bez prethodne obavijesti ili daljnje obveze prema Vama. Woff Woff nema obvezu objave nikakve Recenzije. Woff Woff zadržava pravo otkrivanja bilo koje informacije ili Recenzije, bez ograničenja, u svrhu zadovoljavanja zakonskih zahjeva ili ugovornih obveza.

Korištenje Web stranice

Slažete se da ćete koristiti Web stranicu samo u za to namijenjene svrhe. Morate koristiti Web stranicu u skladu sa svim pravilima o privatnosti, zaštiti podataka, intelektualnog vlasništva, autorskih prava, zaštitni znakova i drugim primjenjivih zakona. Sljedeće uporabe na našim stranicama su zabranjene. Ne smijete:

 • ometati, štetiti, ukrasti ili neovlašteno pristupiti na Web stranice ili njezine dijelove, kao što su korisnički računi, tehnologija ili oprema koja podržava Web-stranice;
 • uklopiti ili povezati Web stranice bez dopuštenja;
 • koristiti robote ili druge načine za prikupljanje podataka;
 • objavili nepotpune, lažne ili obmanjujuće informacije, oponašati drugu osobu ili predstavljati svoju povezanost sa drugim osobama ili entitetima;
 • otkriti osobne podatke o drugim osobama, uznemirivati, zlostavljati ili objavljivati nepoželjne materijale;
 • prodati, prenijeti ili dodijeliti bilo koje od svojih prava na korištenje Web stranice trećoj strani bez našeg izričitog pisanog pristanka
 • objavljivati reklamne, marketinške linkove ili sadržaje bez našeg izričitog pisanog pristanka
 • Web stranicu koristiti na nezakonit način ili za nezakonite radnje za koje su propisane kazne i druge odgovornosti za Woff Woff ili treće strane
 • pristupiti Web stranici s nedozvoljenog područja

Odricanje od odgovornosti

Prihvaćate da je oslanjanje na materijale objavljene na Web stranicama na vlastitu odgovornost. Korištenjem Web stranica prihvaćate rizik da bi objavljeni sadržaji mogli biti nepoželjni ili na drugi način neprimjereni. Woff Woff ne jamči istinitost, točnost, potpunost, pravovremenost ili pouzdanost sadržaja na Web stranicama. Možemo promijeniti, suspendirati ili prekinuti bilo koji aspekt Web stranice u bilo kojem trenutku bez prethodne obavijesti ili odgovornosti. Ne dajemo obećanja i u najvećoj mogućoj mjeri dopuštenoj zakonom, odričemo se svake odgovornosti i posljedica od korištenja Web stranice.

Korisnički sporovi. Mi nismo odgovorni za bilo kakve sporove ili neslaganja između Vas i bilo koje treće strane u interakciji putem naše Web stranice. Vi preuzimate sav rizik povezan s interakcijom s trećim stranama. Slažete se da rješavanje sporova izravno s trećom stranom. U najvećoj mogućoj mjeri dopuštenoj zakonom, oslobađate Woff Woff svih potraživanja ili odštetnih zahjeva u sporovima s trećom stranom. Također se slažete da nas ne uključuje u takve sporove. Budite pažljivi i razumni prilikom korištenja Web stranice.

Točnost sadržaja. Izrađujemo ne jamči točnost, pouzdanost, potpunost ili pravovremenost bilo sadržaju stranice. Slično tome, možemo napraviti ne jamči točnost, pouzdanost, potpunost ili aktualnost bilo kakve podatke od davatelja usluga treće strane ili kvalitetu ili prirodi treće strane proizvode ili usluge dobivene putem Usluga. Stranicu koristiti na vlastitu odgovornost.

Uključene strane. “Strane” su Woff Woff i njegove podružnice, službenici, zaposlenici, partneri i davatelji licenci.

POTPUNO VAM JE JASNO I SLAŽETE SE DA U POTPUNOSTI I U SKLADU SA ZAKONOM:

 1. KORISTITE USLUGE I PROIZVODE NA VLASTITI RIZIK. USLUGE WEB STRANICE I PROIZVODI SE NUDE “KAKO JESU” I “KAKO SU DOSTUPNI”. STRANE SE ODRIČU JAMSTVA BILO KOJE VRSTE OSIM ZAKONOM PROPISANIH.
 2. STRANE NE GARANTIRAJU:
 • da će Web stranica odgovarati Vašim potrebama,
 • da će Web stranica raditi bez prekida, pravovremena, sigurno ili bez grešaka,
 • da će rezultati korištenja Web stranice biti točni ili pouzdani,
 • da će kvaliteta usluga ili proizvoda odgovarati Vašim očekivanjima,
 • da će pogrešeke na stranici biti otklonjene.
 1. PRIHVAĆATE NA VLASTITU ODGOVORNOST I RIZIK KORIŠTENJE SVIH MATERIJALA KOJE STE PREUZELI ILI NA DRUGI NAČIN STEKLI PUTEM WEB PRISTUPA. JEDINI STE ODGOVORNI ZA SVE ŠTETE NA VAŠEM RAČUNALU ILI MOBILNOM UREĐAJU KOJE SU REZULTAT KORIŠTENJA TIH MATERIJALA.

Naša odgovornost

Internet je po svojoj prirodi nepouzdan medij. Zbog toga prihvaćate da je Web stranica ponuđena na osnovi „kao što je“ i „koliko je raspoloživa„. Woff Woff poduzima sve razumne korake kako bi se osiguralo da Web stranica ispravno funkcionira u svim vremenima. Woff Woff ne jamči da će Web stranica raditi bez prekida, pravovremeno, nesmetano, sigurno ili bez pogreške, niti da će se pogreške ispraviti. Također ne jamči da Web stranica ili poslužitelj Web stranice ne sadrže viruse ili druge nedostatke.

Materijal prikazani na Web stranici pružaju su bez garancije, uvjete ili jamstva za njihovu točnost. U mjeri u kojoj to dopušta zakon, mi, ostali članovi naše grupe i treće strane povezan s nama ovime izričito isključujemo:

 • Sve garancije, jamstva i druge uvjete koji bi inače mogli biti implicirani uredbom ili zakonom,
 • Svaku odgovornost za bilo kakvu izravnu, neizravnu ili posljedičnu štetu ili gubitak nastao kod korisnika, a u vezi s Web stranicom ili u vezi s uporabom, nemogućnosti uporabe ili kao rezultat korištenje Web stranice ili nekog njezinog dijela, uključujući, bez ograničenja bilo kakve odgovornosti za:
  • gubitak prihoda ili prihoda;
  • gubitak u poslovanju;
  • gubitak profita ili ugovora;
  • gubitak očekivanih ušteda;
  • gubitak podataka;
  • gubitak goodwilla.

To ne utječe na našu odgovornost za krivo ili lažno predstavljanje, niti na našu odgovornost za druge obveze koje se ne mogu isključiti ili ograničiti zakonom.

Rješavanje sporova

Općenito. U interesu rješavanje sporova između Vas i Woff Woff-a na najbrži i troškovno učinkovit način, Vi i Woff Woff slažete se da bilo koji spor koji nastane u vezi s ovim Uvjetima ili upotrebom Web stranice ili proizvoda, će se riješiti obvezujućom arbitražom. Arbitraža je manje formalna od tužbe na sudu. U arbitraži se koristi neutralni arbitar umjesto suca. RAZUMIJETE I SUGLASNI STE DA PRIHVAĆANJEM UVJETA, VI I WOFF WOFF SE ODRIČETE PRAVA NA ŽALBU I NA POJEDINČANI ILI SKUPNI SUDSKI SPOR.

Iznimke. Unatoč odredbama odjeljka “Općenito”, ništa u ovim Uvjetima ne isključuje ili na drugi način ograničava pravo bilo koje strane da:

 • podnese pojedinačnu prijavu nadležnom sudu za manje vrijednosti;
 • zatraži akciju kroz državne ili lokalne agencije, ako je dostupna takva akcija;
 • tražiti odštetu na sudu;
 • da podnese tužbu sudu za rješavanje spora intelektualnog vlasništva.

Arbitar. Svi sporovi koji proizlaze iz ili su u vezi s ovim Uvjetima i odredbama riješiti će se u skladu s Pravilnikom o arbitraži Međunarodne gospodarske komore od strane jednog ili više arbitara imenovanih u skladu s navedenim Pravilnikom.

Zakonska regulativa; Nadležnost suda. Ovi uvjeti će biti regulirani i tumačeni u skladu sa zakonima EU-a, osim ako je to u sukobu drugih zakonskih odredbi. Ako je tužba ili sudski postupak dopušten prema ovim Uvjetima, tada Vi i Woff Woff prihvaćate nadležnost suda u Zagrebu, Republika Hrvatska.

Otkaz korištenja Woff Woff usluga

Bez obzira na bilo koji od Uvjeta, zadržavamo pravo, bez prethodne obavijesti ili odgovornosti, a prema vlastitom nahođenju, prekinuti pružanje usluga korištenja Web stranice, blokirati ili spriječiti pristup i korištenje Web stranice iz bilo kojeg razloga. Nakon otkazivanja, ovi Uvjeti i dalje vrijede.

Zadržavamo pravo ažurirati i revidirati ove Uvjete

S vremena na vrijeme možemo pregledavati ove Uvjete kako bi osigurali da su u skladu s važećim zakonima. Prema tome, zadržavamo pravo na ažuriranje i promijene Uvjeta u bilo kojem trenutku. Vi ćete znati da li su Uvjeti revidirani od Vašeg zadnjeg posjeta Web stranici  prema „Datum stupanja na snagu važećih uvjeta” na početku stranice. Vaše korištenje ove Web stranice podrazumijeva prihvaćanje navedenih Uvjeta.

Završne odredbe

Ovi uvjeti (uključujući bilo koji dokument ugrađen u Uvjete) predstavljaju cijeli sporazum između korisnika i Woff Woff-a s obzirom na ovu Web stranicu i zamjenjuju sve prethodne ili istodobne komunikacije i prijedloge, elektronsku, usmenu ili pisanu korespondenciju. Tiskana verzija ovih Uvjeta biti će dopušten u sudskim ili upravnim postupcima na temelju ili u svezi s Uvjetima u istoj mjeri i pod istim uvjetima kao i ostali poslovni dokumenti i zapisi izvorno generirani u tiskanom obliku. Sva prava koja ovdje nisu izričito navedena pridržana su. NIŠTA U OVIM UVJETIMA NE UTJEČE NA BILO KOJE USTAVNO PRAVO KOJE VRIJEDI ZA VAS.