Woff Woff :: Tvornica psećih snova

« Medikus » dry bed za pse

Početna>Trgovina>Uncategorized>« Medikus » dry bed za pse

« Medikus » dry bed za pse

0.93  (7.01 kn) 1.46  (11.00 kn)

Nema na zalihi

Upotreba: inkontinencija, poliurija, postoperativna skrb, okot i podizanje štenaca/mačića, upijajuće prostirke za štence

Pelene za pse su privremeno rješenje. Zbog toga što se bacaju, dugoročno su skupe, a ujedno vašem ljubimcu stvaraju nelagodu. Upijajuća prostirka je savršena zamjena za pelene za pse.

Idealna za starije pse koji vole spavati na krevetu. Prostirka štiti krevet od mokraće, a psu omogućava da nesmetano uživa u spavanju na svom najdražem mjestu.

Upijajuća higijenska prostirka za pse i mačke je praktična, jer je periva i pruža potrebnu udobnost Vašem ljubimcu.

Prostirka je bolja od jednokratnih uložaka i pelena za pse, jer je periva na 60 stupnjeva i može se sušiti u sušilici. Tako štedite novac i smanjujete zagađivanje okoliša.

Vidi sve proizvode ovdje

Opis

Periva i upijajuća prostirka za pse osmišljena je kako bi upila tekućinu ispod ljubimca i održala podlogu na kojoj leži maksimalno suhom. Gornji dio prostirke izrađen je od mekog upijajućeg frotira koji pruža udobnost. U isto vrijeme, integrirani vodootporni donji dio navlake štiti od prodiranja tekućine ispod prostirke. Upijajuće higijenske prostirke za kućne ljubimce su savšeno rješenje za podizanje štenaca.

Dodatne informacije

Materijal

Pranje

Sušenje

Google recenzije

Naslov

Go to Top