Woff Woff :: Tvornica psećih snova

« Medikolor » nepromočivi krevet za pse & mačke

Početna>Trgovina>Uncategorized>« Medikolor » nepromočivi krevet za pse & mačke

« Medikolor » nepromočivi krevet za pse & mačke

Nema na zalihi

Bean Bag kreveti za pse su ortopedski kreveti za pse. Pas može prilagoditi oblik kreveta prema sebi, što omogućava savršenu potporu za svaki dio tijela.

Koja je razlika između Bean Bag i silikoniziranih kuglica pogledaj ovdje

Upotreba: inkontinencija, poliurija, postoperativna skrb, okot i podizanje štenaca/mačića.

Ovaj vodootporan, lagan i mekan krevet za pse izrađen je od poliesterskog pletiva prevučenog poliuretanskim nanosom koji daje svojstvo nepromočivosti. Materijal navlake je obrađen protiv gorenja, bakterija i plijesni. Perivo na 60⁰C; dozvoljeno sušenje u sušilici i sterilizacija na 134⁰C -5 min. Izgled materijala i svojstvo nepromočivosti nije promijenjeno niti nakon višekratnoga pranja. Materijal zadovoljava zahtjeve Öko Tex standarda, klasa II. Površinska masa: 210g/m2
Navlake se lako mijenjaju i osmišljene su kako bi zaštitile unutrašnjoj kreveta od tjelesnih tekućina. Osiguravaju dugotrajnu higijenu i antibakterijsku zaštitu. Lako se mijenjaju.

Posebno dizajniran krevet za okot, probleme s inkontinencijom i postoperativne situacije. Kako bi osigurali suhu podlogu za ležanje svom ljubimcu, kupite dodatne navlake i mijenjajte ih prema potrebi. Navlake možete prati i sušti jednostavno i brzo. Možete imati samo jedan krevet i neograničeni broj navlaka.

Niste sigurni koja veličina kreveta odgovara vašem ljubimcu? Provjerite ovdje.
Vidi sve proizvode ovdje

Google recenzije

Naslov

Go to Top