Woff Woff :: Tvornica psećih snova

« Medikus » upijajući kreveti za pse & mačke

Početna>Trgovina>Uncategorized>« Medikus » upijajući kreveti za pse & mačke

« Medikus » upijajući kreveti za pse & mačke

3.45  (25.99 kn) 5.31  (40.01 kn)

Nema na zalihi

Bean Bag kreveti za pse su ortopedski kreveti za pse. Pas može prilagoditi oblik kreveta prema sebi, što omogućava savršenu potporu za svaki dio tijela.

Koja je razlika između Bean Bag i silikoniziranih kuglica pogledaj ovdje

Upotreba: inkontinencija, poliurija, postoperativna skrb, okot i podizanje štenaca/mačića.

Bolje od uložaka i pelena za kućne ljubimce, jer su navlake perive i ponovno se koriste. Uštedite novac i smanjite zagađivanje okoliša.

Periva navlaka za krevet osmišljena je kako bi upila tekućinu ispod ljubimca i održala podlogu za ležanje maksimalno suhom. Gornji dio navlake izrađen je od mekog upijajućeg frotira koji pruža udobnost. U isto vrijeme, integrirani vodootporni donji dio navlake štiti unutrašnjost kreveta od prodiranja tekućine. Navlake se lako mijenjaju i predviđene su za pranje na visokoj temperaturi i sušenje u sušilici. To bitno smanjuje troškove održavanja i štedi Vaše vrijeme. Saznaj više…

Niste sigurni koja veličina kreveta odgovara vašem ljubimcu? Provjerite ovdje.

Vidi sve proizvode ovdje

Opis

Posebno dizajniran krevet za okot, probleme s inkontinencijom i postoperativne situacije. Kako bi osigurali suhu podlogu za ležanje svom ljubimcu, kupite dodatne navlake i mijenjajte ih prema potrebi. Navlake možete prati i sušti jednostavno i brzo. Možete imati samo jedan krevet i neograničeni broj navlaka.

Dodatne informacije

Materijal

Pranje

Glačanje

Sušenje

Google recenzije

Naslov

Go to Top