Vodootporni Bean Bag Kreveti za Pse posebno su dizajnirani za aktivne pse i pse koji trebaju dodatno održavanje. Oni su savršeni za pse s puno krzna i pse koji se vole igrati na otvorenom.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Izjava o privatnosti.
I Accept

Imajući dugodlake njemačke ovčare cijeli život, znam kako se pseće dlake lijepe za namještaj i koliko vremena je potrebno da bi se sve održavalo urednim. Puno pasa voli se igrati u blatu i bez obzira koliko ih čistili, uvijek možemo pronaći prašnjav krug na mjestu gdje leže.

Nema više gnjavaže sa čišćenjem kada imate vodootporan Bean Bag Krevet za Pse. Sve što je potrebno da bi se riješili prašine ili blata na mjestu gdje pas spava, je prebrisati krevet vlažnom krpom!
Vodootporni kreveti također su praktični za vanjsku upotrebu, ne upijaju vlagu. To ih čini pogodnim za upotrebu na otvorenom, u vrtovima i na terasama. Isto su vrlo praktični kada je sezona tjeranja jer se lako mogu obristi tragovi krvi.

Pogledaj sve Krevete za pse ovdje

Pogledaj sve Vodootporne krevete za pse ovdje

[fblike url=”https://www.facebook.com/woffwoffcom/” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”] [fbshare type=”button” width=”100″] [pinterest count=”horizontal”]

#oprema za pse #kreveti za pse #krevet za psa #krevet za pse #ležaj za psa #krevet za psa #krevet za mačke #jastuci za pse #jastuk za pse #krevetici za pse #lezaj za psa #krevetići za pse #kreveti za mačke #kreveti za velike pse #qushin #robowsky

Save

Save

Save

Save

« Medikus » Bean Bag Kreveti za pse & mačke

Veličine Kreveta

Hrvatska kvaliteta