Ovo je posebno dizajniran Krevet za Pse i Mačke koji imaju poteškoća sa zadržavanjem mokraće (inkontinecija, poliurija), za postoperativnu skrb, okot, te podizanje štenaca i mačića. Zapravo, ovo je prvi krevet koji sam dizajnirala. To sam napravila kako bih zadovoljila specijalne potrebe pasa i mačaka u takvim situacijama s kojima sam se i sama susrela.

 

Najvažnija potreba koja mora biti zadovoljena u ovakvima situacijama je da ljubimac ima suhu podlogu na kojoj leži. Kako bi to osigurali, potrebne su Vam dodatne navlake koje možete mijenjati prema potrebi. Također je važno da se navlake mogu jednostavno zamijeniti i oprati.

Medicinski Bean Bag Krevet za kućne ljubimce omogućit će Vam točno to. Možete imati navlaka koliko god Vam treba i samo jedan jastuk.

Navlake su s unutrašnje strane vodonepropusne kako bi spriječile ulazak tekućine u unutrašnjost jastuka. Sa gornje strane na kojoj leži pas ili mačka, prekrivene su frotirom koji će upiti tekućinu kako se ista ne bi zadržavala ispod ljubimca. Navlake se jednostavno mijenjaju i mogu se prati na visokoj temperaturi kako bi se održavale čistima i kako ne bi zadržavale neugodne mirise. Ujedno se mogu ubrzano sušiti u sušilici kako bi ih prije moglo ponovno koristiti.

Medicinski Bean Bag Krevet za kućne ljubimce bolji je od uložaka i pelene za pse i mačke, jer su navlake perive i ponovno se koriste. Uštedite novac i smanjite zagađivanje okoliša.

Pogledaj sve Bean Bag Krevete ovdje

[fblike url=”https://www.facebook.com/woffwoffcom/” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”] [fbshare type=”button” width=”100″] [pinterest count=”horizontal”]

#oprema za pse #kreveti za pse #krevet za psa #krevet za pse #ležaj za psa #krevet za psa #krevet za mačke #jastuci za pse #jastuk za pse #krevetici za pse #lezaj za psa #krevetići za pse #kreveti za mačke #kreveti za velike pse #qushin #robowsky

Save

Save

Save

Save

Save

Vodootporni Bean Bag Kreveti za Pse

Krevet za pse

Jastuk za pse

Veličine Kreveta

Hrvatska kvaliteta